Rudus julkisivuelementit hankinta 1

Ruduksen julkisivutoimituksilla varmuutta ja laatua kustannustehokkaasti

Optimointi on rahaa ja varmuus mielenrauhaa. Rudus on optimoinnin osaaja ja luotettava rakentamisen kumppani. 

Ruduksen julkisivuelementit on kustannustehokas kokonaisratkaisu. Hankinnan edulliset vaikutukset yltävät tilaajasta aina urakoitsijan työmaalle ja rakennuksen loppukäyttäjään saakka.

Ruduksen julkisivuelementtien hankinnassa myös rahanarvoisia asioita ovat:

  • Työmaan sujuvuus – korkea elementtien valmiusaste säästää aikaa, lisää turvallisuutta ja rakennuksen laatua
  • Tuotanto- ja toimitusvarmuus ovat kunnia-asia – laajan tehdasverkoston joustava hyödyntäminen
  • Erikoiselementtien osaaja – asiakkaan paras tuki sekä kyky ja resurssit vastata vaativimpiin haasteisiin
  • Suunnittelupalvelut – optimoidut tuotteet säästävät rahaa, materiaalia ja ympäristöä, kokonaisvastuuta Rudukselle
  • Vastuullinen kumppani – markkinoiden vähähiilisimmät ratkaisut tukemassa asiakkaan vähähiilisyystavoitteita
  • Kattava konsernin tuotevalikoima talonrakentamisen tarpeisiin

Rudus julkisivuelementit 4

Kustannustehokas tuoteoptimointi vähentää myös päästöjä

Rudus hallitsee elementtien optimoinnin, joka tuo kiistattomat hyödyt kaikille hankkeen osapuolille. Asiakkaalle se tarkoittaa edullisempia tuotteita.

Elementtien optimoinnilla saadaan tuotelaadun ja kustannustehokkaiden ratkaisujen lisäksi myös merkittäviä vähennyksiä tuotteiden hiilijalanjälkeen. Esimerkiksi tarkastelemalla betonirakenteen paksuutta ja raudoiteteräksen määrää sekä erilaisilla vähähiilisten betonien valinnoilla voidaan vaikuttaa merkittävästi tuotteiden päästöihin – tuotelaadusta tinkimättä.
Oman suunnittelumme ansiosta esimerkiksi detaljit ovat hallittuja ja kustannustehokkaita.Kaikki samalta luukulta ja vastuu projektin loppuun asti

Kokonaistoimittajana Rudus tarjoaa kumppanuuden, jossa asiakkaalla on vähemmän sopimuksia ja sopimusrajapintoja. Yhteiseen projektiin on järkevää sitoutua hyvissä ajoin puolin ja toisin. Kannamme vastuun suunnittelun aikataulusta, kun saamme tilaajalta lähtötiedot ajoissa.
Rudus pystyy toimittamaan myös vaihtoehtoiset rakenteet ja ratkaisut kilpailukykyisesti ja kustannustehokkaasti.


Rudus julkisivuelementit 5

Ympäristö – yhteinen arvomme

Vastaamme asiakkaidemme vähähiilisyystavoitteiden saavuttamiseen tällä hetkellä Ruduksen vähähiilisillä betoneilla – Vihreä betonilla – sekä lähitulevaisuudessa myös erittäin vähähiilisellä CEVO-betonilla. CEVOlla voidaan valmistaa betonirakenteita jopa 70 prosenttia pienemmillä päästöillä.

Julkisivuratkaisumme vähähiilisyys perustuu betonireseptien ja tuoteratkaisujen jatkuvaan kehittämiseen, tuoteoptimointiin esimerkiksi vaihtoehtorakenteiden ja materiaalimäärien näkökulmista sekä elementti- ja suunnitteluosaamisen hyödyntämiseen huomioiden koko tuotteen elinkaari aina betonimateriaalin kierrätykseen saakka.


Lisätietoa vähähiilisestä valmisbetonista:


Rudus julkisivuelementit 6

Ruduksen tavoitteena on olla betoniteollisuuden suunnannäyttäjä hiilijalanjäljen pienentämisessä ja kierrätysliiketoiminnan kehittämisessä. Strategisena tavoitteena on puolittaa toimintamme päästöt vuoteen 2035 ja koko toimintamme hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä.

Rudus tarjoaa alan vähähiilisimmät ratkaisut betonirakentamiseen. Tuemme asiakkaitamme heidän omalla matkallaan kohti ympäristötavoitteita sekä edistämme voimakkaasti kestävän rakentamisen ratkaisuja oman kehitystyön ja kansainvälisen osaamisverkostomme tukemana.

Tutustu lisää vastuullisuuden konkreettisiin tekoihin: