Elpo-hormi on alkuperäinen talotekniikkainnovaatio

Toimiva ketju tarjouksesta asennukseen säästää kokonaiskustannuksia

Aito ja alkuperäinen Elpo-hormi on talotekniikkaelementtien edelläkävijä. Betonirunkoiseen hormielementtiin saadaan kaikki vesi- ja lämpöjohdot, viemärit, sadevesiviemärit, ilmanvaihtokanavat sekä putkitukset sähkö- ja tietoliikennekaapeleita varten. Kohdekohtaisesti räätälöity elementti asennetaan työmaalla nopeasti ja turvallisesti kerros kerrallaan.

Huippuunsa hioutunut

Elpo-hormien yli kolmikymmenvuotinen historia ja tuhannet kohteet ovat hioneet huippuunsa sekä tuotteen että Ruduksen myynti- ja suunnitteluosaamisen. Kehitystyön perustana on toiminut alusta asti työmaiden ja suunnittelijoiden kanssa käyty vuoropuhelu.

Palveluketjumme toimii heti ensimmäisestä yhteydenotosta aina työmaapalveluun saakka ja varmistaa juuri oikeanlaisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen. Pakettiratkaisu pitää sisällään koko prosessin, joten säästyt yllättäviltä kustannuksilta.


Katso verifioidut ympäristöselosteet:


Vaivaton ja kokonaisedullinen talotekniikkaratkaisu

Talotekniikkahormien hankinnassa kannattaa tarkastella talotekniikkaratkaisun kokonaiskustannuksia. Pelkän hankintahinnan lisäksi kokonaiskustannuksissa on hyvä huomioida koko hankkeen sujuvuus sekä kustannussäästö, joka tulee asiantuntevan palvelun kautta.


"Osaava myyntimme ja oma suunnittelumme tuntevat työmaiden ja suunnittelijoiden tarpeet ja pystyvät reagoimaan nopeasti niin tarjouspyyntöihin kuin muutos- ja korjaustarpeisiin.


Vastuullinen kumppani

Edullisten kokonaiskustannusten lisäksi painotamme toiminnassamme vastuullisuutta. Kokemuksemme takaa paitsi käyttöturvallisen tuotteen myös turvallisen asennuksen. Olemme panostaneet ympäristönäkökulmiin minimoimalla syntyvän jätteen määrän sekä kierrätyksellä.


Elpo etusivu suunnittelijalle2

Ruduksen oma suunnitteluosaaminen tuo joustoa ja tarkkuutta hankkeeseen

  1. Esisuunnittelu tiivistää hormin minimimittoihin ja tuottaa enemmän neliöitä hyötykäyttöön.
  2. Kokeneen suunnittelijan huolellinen työ vähentää jälkitöitä ja säästää yllättäviltä kustannuksilta.
  3. Ammattitaitoinen suunnitteluosasto reagoi nopeasti kysymyksiin ja tekee tarvittaessa muutoksia suunnitelmiin.
  4. Elpo-suunnittelijoiden kokonaisymmärrys suunnitelmista takaa, että ristiriidat huomataan ajoissa.

Tutustu Elpo-hormien etuihin suunnittelijalle:


"Paikalla rakentamiseen verrattuna Elpo-hormissa on mahdollisuudet lisätä talon asuinpinta-alaa jopa kymmenillä neliöillä.


Ruduksen suunnittelijoiden ammattitaito on käytössäsi läpi projektin, ja vastaan tulevat kysymykset päästään ratkomaan nopeasti. Ennen kuin elementtiä ryhdytään valmistamaan, myös muutokset suunnitelmiin hoituvat joustavasti. Näin suunnitteluvaihe sujuu sulavasti ja toimitusaika pitää.

Nousuputkisto on osa kokonaisuutta, joten suunnittelijamme katsovat suunnitelmia myös hormin ympäriltä. Heillä on kokonaisnäkemystä, jolla suunnitelmat saadaan osumaan yhteen ja epätarkkuudet pyyhittyä pois – mikä säästää rahaa ja epävarmuutta työmaalla.


Elpo kokonaisedullinen tuotteen nosto

Elpo-hormin nopea asennus säästää työmaa-aikaa ja vähentää lisätöitä

  1. Elementti keventää työtä ja lyhentää rakennusaikaa jopa usealla viikolla verrattuna paikalla tehtyyn hormiin.
  2. Tarkat ohjeet tekevät asentamisesta turvallista.
  3. Palveluistamme löytyy myös huippuammattilaisten nopea korjauspalvelu.

Lue kuinka Elpo-talotekniikkahormi lyhentää rakentamisaikaa ja sujuvoittaa työmaan projektinhallintaa:


Nousuputkiston asennus elementtinä helpottaa huomattavasti muutoin vaativaa työvaihetta. Oma osaava ja kokenut suunnittelupalvelumme takaa, että elementit sopivat ympäristöönsä.

Rudus tekee aktiivisesti töitä työturvallisuuden eteen, mikä näkyy konkreettisesti myös Elpo-hormien asennuksessa. Työmaalla ei tarvitse ottaa riskejä, kun selkeät asennusohjeet opastavat toimimaan turvallisesti.


Katso asennusanimaatio. Näin helppoa on Elpo-hormin asentaminen:


Mainetta niittänyt korjauspalvelu tekee Elpo-hormista varman valinnan. Taloa rakennettaessa tulee joskus yllätyksiä. Me olemme apuna kaikissa hormiin liittyvissä korjauksissa, oli syy niihin mikä hyvänsä. Korjauspalvelumme hoitaa mahdolliset korjaustarpeet nopeasti, eivätkä muut rakennustyöt viivästy.

Betonielementtien kosteudenhallinta ja suojaus valmistuksen, kuljetuksen ja asennuksen aikana on tärkeää, jotta turvataan koko rakennuksen elinkaarta. Elpo-hormien toiminnassa sovelletaan Kuivaketju 10:ä, ja huolehdimme aina elementtien oikeanlaisesta suojauksesta. Elementit kuljetetaan työmaalle umpirekassa, ja kompakti paketti on helppo suojata varastoinnin ajaksi. Myös asennuksen aikaiseen elementtien suojaukseen on valmiiksi mietityt ratkaisut.


Betonihormilla asuinmukavuutta ja turvallisuutta, ympäristöä unohtamatta

  1. Valmistamme Elpo-hormit vastuullisesti: tehtaassa vältetään kaikenlaista hukkaa ja syntyvä jäte kierrätetään.
  2. Ilmanvaihtoputkien suojaamisessa on siirrytty kierrätysmuovisiin suojatulppiin
  3. Elementtien käyttö minimoi materiaalihukan myös työmaalla, eikä jätettä tule 

Elpo-hormien toimivuudesta on vuosikymmenten kokemus. Asuminen on mukavaa ja turvallista, kun talotekniikka kulkee testatussa ja paloturvallisessa hormissa, joka eristää myös putkiston äänet tehokkaasti.


Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:Lue alla Elpon uutisia Rudus Prossa: