Pihakivet ja pihalaatat – tutustu kattavaan valikoimaan

Ihana piha - kestävää rakentamista kivillä

Pihan rakentaminen alkaa suunnittelusta! Tutustu ideakuvastoon ja kerää sinun pihaasi sopivat ideat. Tutustu tuotteisiin ja valitse käyttökohteen mukaan sopivin tuote. Kerää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Löydät sivuiltamme myös pihakivien asennus- ja hoito-ohjeet. Tervetuloa pihakivien maailmaan!

Piha on olemassa leikkejä, pelejä, juhlia ja oleskelua varten. Ruduksen laadukkaat pihakivet lisäävät viihtyisyyttä ja pihan monikäyttöisyyttä. Pihakiveys helpottaa kunnossapitoa, eikä kivetyiltä alueilta kantaudu hiekkaa ja likaa sisätiloihin. Piha on parhaimmillaan luonnollinen jatke sisätiloille valitsit sitten materiaaliksi betonin tai luonnonkiven. Valikoimassamme on pihakiviä ja –laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.

Huomioithan, että kuvausteknisistä syistä kivien värimallit eivät ehkä täysin vastaa todellisuutta. Tuotteiden värisävyt voivat poiketa valmistuserittäin ja tehtaittain.

Vismapay

 Ruduksen verkkokaupassa maksat heti tai joustavammin. Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa 
verkkopankkitunnuksilla,lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla (yrityksille) tai osamaksulla.

Lue lisää eri lasku- ja osamaksutapojen ehdoista:


Rudus Formento –pihakivillä ja -maisematuotteilla varmistat piha- ja ympäristörakentamisessa onnistuneen, laadukkaan lopputuloksen.

Rudus on valmistanut betonikiviä ja laattoja jo yli 40 vuotta. Valikoimissa on kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina. Valikoima on suunniteltu suomalaisiin sääoloihin ja maisemaan sopivaksi. Erikokoiset, mittasuhteiltaan toisiinsa sopivat kivimallit sekä monet eri väri- ja pintakäsittelyt tarjoavat suunnittelijalle lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisiin yhdistelmiin. Rudus Formento -maisematuotteet soveltuvat kaikkiin ympäristöihin: puistoihin, toreille, kaduille, terasseille, paikoitusalueille, pihoille, harraste- ja leikkipaikoille. Ruduksen tuotteilla ympäristön saa valmiiksi, vaikka tarvittaisiin esimerkiksi luonnonkiviportaita, penkkejä tai betoniporsaita.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä (SFS EN 1338-1343) ja täyttävät kansallisen soveltamisstandardin 7017 vaatimukset.