Tietoa Ruduksesta

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

betonivalu

Tuotteet ja palvelut

Rudus palvelee niin yksittäistä kuluttajaa kuin yritysasiakkaitakin. Rakentaja saa Rudukselta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset ja kierrätystuotteet. Ruduksella on myös kierrätyspisteitä, jotka vastaanottavat kaikenkokoisia lajiteltuja betoni- ja tiilieriä sekä puhtaita ylijäämämaita. 


kierrätys

Laaja toimipisteverkosto

Rudus toimii laaja-alaisesti ympäri Suomea ja sillä on kattava verkosto betoniasemia, kiviainespisteitä sekä kierrätettävien rakennusmateriaalien vastaanottopisteitä.


vastuullisuus melllilä

Vastuullisuus on yksi Ruduksen arvoista

Ruduksella huomioidaan työturvallisuus kautta linjan kaikilla toimialoilla. Yhtiö on jo vuosia tehnyt pitkäjänteistä työtä työturvallisuuden edistämiseksi Ruduksessa ja rakennusalalla. 
Vuonna 2012 Rudus käynnisti Rudus LUMO –ohjelman, jonka tavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuutta Ruduksen toimialueilla. Työssä on edetty jo useissa eri pilottikohteissa ja innostunut henkilöstö kehittää lumo-toimintaa omilla toimipisteillään.
Rudus kouluttaa henkilöstöään jatkuvasti ja tarjoaa henkilökunnalleen mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnistaan ja seurata omaa terveyttään Rudus kuntoon –ohjelman avulla.


Aspa2024

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta

Osaava ja ystävällinen henkilökunta palvelee asiakasta niin pienissä kuin suurissa rakennusprojekteissa.


CRH

Rudus on osa isompaa kokonaisuutta - emoyhtiö CRH toimii maailmanlaajuisesti

Rudus on kuulunut vuodesta 1999 lähtien rakennusmateriaalialalla maailmanlaajuisesti toimivaan irlantilaiseen CRH-konserniin. CRH toimii 29 maassa ja se työllistää 75 800 henkilöä noin 3 200 toimipisteessä. CRH on Pohjois-Amerikan suurin rakennusmateriaalialan yritys ja maailmanlaajuisesti toiseksi suurin. Rudus noudattaa CRH:n Liiketoiminnan eettistä säännöstöä sekä Kilpailulainsäädännön, Lahjonnan ja Petollisen tai epärehellisen toiminnan vastaisia ohjeita. Lisätietoja CRH:n toiminnasta, määräystenmukaisuus- ja vastuullisuusasioista saat: www.crh.com ja www.crh.com/sustainability.