Rudus Kierrätys - Palveluja, kestäviä uusiotuotteita ja säästöä rakentamiskustannuksissa

Rudus Kierrätyksen palveluihin kuuluvat betoni- ja tiilijätteen, puhtaan maa-aineksen ja lentotuhkan vastaanotto sekä niiden kierrätys. Monien eri toimipisteiden ansiosta Rudus Kierrätys toimii lähellä asiakasta.
Asiakaskyselyissä Kierrätys on saanut erityistä kiitosta hyvästä palveluasenteesta, asiantuntemuksesta sekä Ruduksen tuotteistaman betonimurskeen, Betorocin, hyvästä laadusta rakennusmateriaalina.

Ruduksella on Suomessa pitkäaikaisin kokemus kivipohjaisten rakennusmateriaalien ammattimaisesta kierrätyksestä.

Rudus Kierrätys monen hyödyn summa

Rudus Kierrätys - monen hyödyn summa

Kivipohjaisista rakennusmateriaaleista sekä tarpeettomista maa-aineksista valmistetut uusiotuotteet korvaavat luonnon neitseellisiä kivi- ja maa-aineksia. Näin asiakas säästää rakennusmateriaalikustannuksissa, kun kierrätystuotteet ovat mukana suunnittelussa ja vaihtoehtoina tarjouspyynnössä.


Rudus Kierrätyksen asiantunteva palvelu

Rudus Kierrätyksen asiantunteva palvelu ja monipuoliset tuotteet asiakkaiden tarpeisiin

Asiakkaalle etsitään tehokkaasti kierrätysmateriaaleja hyödyntävä ratkaisu, joka tuo myös säästöjä rakentamiskustannuksiin.


Betoroc-murske luonnonkiveäkin parempi

Betoroc luonnonkiveäkin parempi

Betonin ja tiilen kierrätyksen lopputuotteena on Ruduksen kehittämä Betoroc-murske, joka on CE-merkitty ja todennetusti hiilinegatiivinen. 


Puhtaiden maiden vastaanotto

Tarpeettomat maa-ainekset helposti luvalliseen paikkaan sekä kiviainesten nouto kätevästi samalla kertaa

Rudus Kierrätys ottaa vastaan rakennuskohteista poistettavia maa-aineksia, joita ei voida hyödyntää kyseisessä kohteessa sellaisenaan. Maa-aineksia otetaan vastaan Rudus Kierrätyksen ylijäämämaiden vastaanottopisteessä Espoossa, Nurmijärvellä, Hollolassa ja Littoisissa.


Lentotuhka

Lentotuhkaa rajatulle asiakaskunnalle

Kivihiiltä käyttävissä voimalaitoksissa syntyy polttoprosessin sivutuotteena lentotuhkaa. Lentotuhkalla voidaan korvata arvokkaita luonnon maa- ja kiviaineksia.