Rudus julkisivut suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelumme tukee suunnittelun vapautta

Ruduksen suunnittelupalvelu on osa laadukasta ja kustannustehokasta julkisivuelementtien tuotantoa. 

"Me osaamme elementit": elementti- ja suunnitteluosaamisellamme tuemme parhaiten suunnittelijan vapautta toteuttaa ulkonäölliset vaatimukset täyttäviä rakennusten julkisivuja.

  • Hyödynnä suunnitteluosaamisemme, kysy ja ota meihin yhteyttä > jo projektin alkuvaiheessa   
  • Tilaa valmiiksi suunnitellut julkisivuelementit ja maksimoit hyödyt tuoteratkaisuissa ja koko projektin sujuvuudessa   

Ammattitaitoisella elementtisuunnitelulla saavutetaan merkittävää lisäarvoa niin rakennuttajalle, hankkeen suunnittelijoille kuin rakennusliikkeille ja loppukäyttäjillekin.

Elementtisuunnittelun hyödyt:

  • Tiedä vaihtoehtoiset, kustannustehokkaimmat ratkaisut
  • Suunnitteluyhteistyöllä tarkemmin pohditut, toimivimmat ratkaisut niin tuotantoon kuin käyttökohteeseenkin
  • Optimoidut rakenneratkaisut ja valmistusmateriaalien määrät
  • Kestävän rakentamisen ratkaisuja vähähiilisillä ja turvallisilla tuotteilla
  • Hallitsemme vaativatkin vaihtoehtorakenteet
  • Projektien läpimenoajat lyhenevät
  • Kokonaisratkaisutoimittajana kannamme vastuun projektin loppuun asti

Kysy lisää myynnistä:


Rudus julkisivuelementit tehdas

Rakentavaan suunnitteluyhteistyöhön alkumetreistä alkaen

Kun elementtitoimittaja ja sen tarjoama suunnittelupalvelu otetaan mukaan jo esisuunnittelun vaiheessa, päästään heti hyödyntämään kaikkien osapuolten paras osaaminen. Projektin suunnittelijan, urakoitsijan ja elementtien valmistajan yhteistyö on hyvin tärkeää ja syytä aloittaa ennen loppukuvien suunnittelua. Suunnitteluyhteistyöllä myös toimintamallit ja prosessit kehittyvät yhteistyön jalostuessa.

Me Ruduksella hallitsemme erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen mahdollisuudet, löydämme kustannustehokkaimmat toteutustavat ja tunnistamme tuotannon realismin rajat.

Oma elementtisuunnittelupalvelumme on ollut menestyksekkäästi mukana asiakkaiden ja projektien hyödyksi jo lukuisissa rakentamisen kohteissa. Suunnitteluosaaminen on hioutunut vuosikymmenien ajan osaksi laadukkaita elementtituotteita, jota myös asiakkaamme aidosti arvostavat.


Rudus julkisivuelementit suunnittelu 2

Yksilöllinen ja moni-ilmeinen julkisivu inspiroituu ympäristöstään

Asuinkerrostalojen julkisivujen toteuttaminen elementtitekniikalla on ehdottomasti kustannustehokkain ratkaisu. Mutta se ei sido suunnittelijan käsiä ja ajatuksia – päinvastoin. Rudus hallitsee vaativatkin vaihtoehtorakenteet ja erilaiset ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen, katseet kestävän lopputuloksen.
Julkisivuelementtien räätälöinti talokohtaisesti on tätä päivää ja vaihtelua elementteihin toteutetaan jopa kerroksittain. Hyvin suunniteltu ja sujuva tuotanto takaa erikoiselementtienkin kustannustehokkuuden.

Kattavasti erilaisia julkisivupintavaihtoehtoja:


Kysy meiltä. Asiantuntijamme ovat aina apunasi:

Yhteystiedot >

Pyydä yhteydenottoamme >

Pyydä tarjous >


Ympäristövastuu mukaan suunnitelmiin

Rakentamisen energiatehokkuus ja elinkaaren aikaiset kokonaiskustannukset ratkaistaan jo suunnittelupöydällä. Sama koskee rakennuksen ympäristöystävällisyyttä ja sen jättämää hiilijalan- ja hiilikädenjälkeä. Rudus pystyy tarjoamaan markkinan vähähiilisimmät ratkaisut talonrakentamiseen.

Elementtien optimoinnilla saadaan merkittäviä vähennyksiä tuotteiden hiilijalanjälkeen. Tehokkain optimointi kohdistuu betonin laatuun ja määrään: suurin vaikutus saadaan, kun valitaan elementtien optimoitu rakenne sekä vähähiilinen betoni ja teräs. Elementtien optimointi vaatii tarkkaa suunnittelua, ymmärrystä rakenteista ja työmaiden tarpeista.

Rakennuksen koko elinkaaren aikaisen vähähiilisyyden saavuttamiseksi rakennus tulee suunnitella mahdollisimman energiatehokkaaksi, huomioitava käytönaikaisen ylläpidon näkökulmat ja elinkaarensa päässä rakennuksen materiaalien kierrätettävyys. Elementtien ajatuksella tehty suunnittelu on tässä oleellista.


Lue lisää toteutetuista julkisivukohteista: