Työpaikat - tule rakentamaan kestävää tulevaisuutta ruduslaisena

Rudus on aktiivinen ja aloitteellinen rakennusalan toimija, joka kehittää jatkuvasti toimintaansa, tuotteitaan ja palveluitaan. Näissä tehtävissä tarvitaan sekä käden taitajia, että pitkälle koulutettuja asiantuntijoita. Tuleville osaajille Rudus tarjoaa kesätöitä sekä mahdollisuuden alan työharjoittelun ja opinnäytetyön tekemiseen. 


Lue lisää Ruduksen vastuullisuudesta henkilöstöä koskien:


Työn ilo ja omistajuus on työkulttuurimme

Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen voi olla täysin oma itsensä ja tulee hyväksytyksi sellaisenaan kuin on. Ruduksella on tärkeää, että oman mielipiteen voi tuoda esille, vaikka se olisi erilainen kuin muilla. Tätä tukee johtaminen, jossa kannustetaan avoimeen keskustelukulttuuriin. Meillä on monimuotoinen porukka alan ammattilaisia ja asiantuntijoita, tietoa ja taitoa halutaan jakaa. Työkulttuurimme ytimessä on työn ilo ja omistajuus. Tämä tarkoittaa sitä, että Ruduksella vedetään yhtä köyttä,  ja halutaan kehittää Rudusta omalla panoksella. Me ruduslaiset olemme ylpeitä omasta työstämme. Porukan mukaan ottaminen, vastuun antaminen ja onnistumisten huomioiminen synnyttää innostusta ja tukee työkulttuurimme toteutumista.


Rudus - Työn ilo ja omistajuus

Työn ilo ja omistajuus – katso video

Sonja, Sebastian ja Mikael kertovat miten omistajuus näkyy heidän työssään ja Ruduksella.


 

Kivipohjaisia infra-, talon- ja maarakentamisen tuotteita valmistavan Ruduksen toiminnan perusta on sen monipuolinen ja osaava henkilöstö. Tällä hetkellä Rudus työllistää eri puolilla Suomea sijaitsevissa toimipaikoissaan noin 900 henkilöä.