Työpaikat - tule rakentamaan kestävää tulevaisuutta ruduslaisena

Ruduksella työkulttuuri pohjautuu omistajuuden tunteeseen. Ruduksen työ- ja toimintakulttuurissa saa olla utelias, herättää keskustelua ja jakaa ideoita. Meillä osaavat ihmiset kaikista taustoista ovat tervetulleita. Tutustu lisää työkulttuuriimme ja mahdollisuuksiin vaikuttaa meillä. 

Blogikirjoituksiamme löydät täältä – Tutustu >

Avoimet työpaikat:

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat >  tai lähetä meille avoin hakemus.


Yhdessä uudistamme tapaa, jolla maailmaamme rakennetaan

Ruduksella uskomme, että mielenkiintoinen ura on enemmän kuin pelkkä työ; se on elämänpituinen oppimatka, joka antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja jättää jälkesi. Se mitä teemme Ruduksella on elämälle ja elämiselle välttämätöntä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

Meidät tunnetaan innosta ja omistajuudestamme. Nyt tarvitsemme tätä intoa ja omistajuutta vastataksemme oman aikamme haasteisiin. Meidän täytyy tehdä töitä tulevien sukupolvien, yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden sekä kestävän kehityksen eteen. Pyrimme joka kerta parantamaan tekemistämme ideoimalla uusia parempia tapoja tehdä asioita. Tiedämme, ei mikään vaatimaton tehtävä mutta lupaus, joka on joka päivä lunastettava. Saamme aikaan suurimman vaikutuksen, kun teemme sen yhdessä.

Missä tahansa oletkin, näet työmme jäljen ympärilläsi. Materiaalimme, tuotteemme ja palvelumme ovat keskeinen osa ihmisten arkea ja elämää, sillä ne määrittelevät, miten maailmaamme rakennetaan vastuullisesti. Tutustu tarkoitukseemme tämän videon kautta.


Tarkoitus

''We stand together to reinvent the way our world is built.