Rudus julkisivuelementit 9

Julkisivuratkaisut: tehoa, kestävyyttä, laatua ja tyyliä

Ruduksella on alan kehittynein betonielementtien teknologia sekä ammattitaitoa aina suunnittelusta tuotantoon saakka: moniosaaminen ja toimintaympäristömme tarjoavat perustan luotettavalle kumppanuudelle, kestävän rakentamisen ratkaisuille sekä moni-ilmeiselle arkkitehtuurille.

Resurssit ja kyky koviinkin haasteisiin

Rudus on vastuullinen ja vakavarainen kumppani kaikenkokoisiin rakentamisen projekteihin. Halu jatkuvaan kehitykseen ja lukuisat rakennuskohteet ovat hioneet osaamisen huippuunsa: vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella vastaamme myös koviin haasteisiin. Vahvoja näyttöjä on muun muassa räätälöidyistä ja näyttävistä korkean rakentamisen kohteista. 


Korkea esivalmistusaste: laatua tuotteisiin ja tehoa työmaalle

Julkisivuelementit voidaan valmistaa pitkälle jalostettuina ja esivalmistettuina. Perinteisesti työmaalle kuuluvia asennus- ja muita töitä tehdään valmiiksi tehtailla hallituissa ja kuivissa olosuhteissa.

Mahdollisimman pitkälle viety esivalmistus on aina järkevää rakentamisen kannalta. Suomessa sääolosuhteet ovat vaativat. Tehtaassa suotuisissa olosuhteissa rakentamisen laatu on parempaa.
Kun esimerkiksi ikkunat ja muut julkisivuvarusteet asennetaan elementteihin jo tehtaalla, hallituissa olosuhteissa, edistetään samalla myös työmaan turvallisuutta ja sujuvuutta sekä tuotelaatua.


Kysy lisää Ruduksen asiantuntijoilta:

Ota yhteyttä >

Pyydä yhteydenottoamme >


Rudus julkisivuelementit tehdas

Laaja tehdasverkosto ja huipputekninen tuotanto

Rudus on Suomessa betonitekniikan kehittämisen kärjessä. Se tarkoittaa asiakkaille tuotteiden laatua, mahdollisuutta toteuttaa vaativatkin erikoisratkaisut sekä kustannustehokkuutta kaiken kokoisiin projekteihin.
Palvelukeskeinen asenteemme ja osaamisemme täydentyvät ansiokkaasti Ruduksen tutkimus-, kehitys- ja innovointitoiminnalla, joka saa lisätukea emoyhtiö CRH:n kansainvälisestä osaamisesta.

Ratkaisuhakuinen asenne, monialainen ammattitaito ja toimintaympäristömme luovat hedelmälliset puitteet parhaimmillaan uusien ratkaisujen löytymiseen niin projekteissa yhdessä asiakkaiden kanssa innovoiden kuin laajemmin kestävän rakentamisen edistämisessäkin.

Palvelemme valtakunnallisesti: kattava tehdasverkostomme vahvistaa tuotantovarmuutta ja tuo joustoa muutostilanteiden edessä varmistaen näin sujuvat toimitukset kaikkialla Suomessa.


Rudus julkisivuelementit 7

Optimoinnin osaaja

Rudus tarjoaa talonrakentamiseen elementtien suunnittelupalvelua porraselementtien ja Elpo-hormielementtien lisäksi nyt myös julkisivuelementeissä. Elementtisuunnitteluamme on toteutettu menestyksekkäästi asiakkaiden ja projektien hyödyksi tähän mennessä lukuisissa kohteissa. Osaaminen on hioutunut vuosikymmenien ajan osaksi laadukkaita elementtituotteita ja tätä myös asiakkaamme aidosti arvostavat.

Olemme kautta aikain pitäneet elementtien suunnittelun lähtökohtana optimointia. Optimointityö vaatii tarkkaa suunnittelua, ymmärrystä rakenteista ja työmaiden tarpeista. Kun elementtisuunnittelu huomioidaan ja elementtien valmistaja otetaan mukaan yhteistyöhön projektin alusta alkaen, päästään lopputuloksissa parhaimpiin elementtiratkaisuihin niin kustannusten, toimivimpien rakenteiden, vähähiilisyyden ja materiaalihallinnan kannalta katsoen.