Ruduksen julkisivuelementeillä moni-ilmeinen julkisivu

Betoni muuntuu moneksi mahdollistaen rakennuskohteen toimivimmat ja moni-ilmeiset julkisivuratkaisut niin rakenteissa kuin talon ulkopinnassa. Palvelemme valtakunnallisesti: kattava tehdasverkostomme varmistaa sujuvat toimitukset kaikkialla Suomessa.

Kattavasti julkisivutuotteita ja pintavaihtoehtoja

Kohdekohtaisesti – tilaajan ja arkkitehdin toiveiden mukaisesti – valmistettavien julkisivutuotteiden valikoima kattaa julkisivu-, seinä-, pilari-, palkki- ja parveke-elementit. Rakennuksen ilmeen viimeistelevien pintavaihtoehtojen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat: harjatut ja hiekkapuhalletut betonipinnat sekä muotti-, tiili-, klinkkeri- ja luonnonkivipintaiset, aina räätälöityihin ratkaisuihin saakka.

Julkisivuelementit saatavana myös valmiiksi suunniteltuina: hyödynnä koko elementtiosaamisemme kustannusten hallinnan ja suunnittelun tukena.


Kysy rohkeasti neuvoa asiantuntijoiltamme:


Rudus julkisivuelementit kohde 1

Vähähiiliset ratkaisut edellä asiakkaiden vähähiilisyysmatkaa tukien

Ruduksessa elementtituotteiden vähähiilisyydessä on otettu merkittäviä askeleita ja parhaimmillaan harppauksia kohti päästöttömiä betonituotteita.
Uudet vähähiiliset talonrakentamisen tuotteet ovat osa kestävän rakentamisen ratkaisua. Pitkäikäinen ja elinkaarensa päässä 100 % kierrätettävä betoni on edelleen ylivoimainen rakennusmateriaali ja ratkaisuja sen vähähiilisyyden edistämiseksi kehitetään monella rintamalla.

Katso verifioidut ympäristöselosteet:Julkisivutoimituksiin varmuutta ja laatua kustannustehokkaasti

Rudus toimittaa sujuvat ja kustannustehokkaat julkisivuelementtiratkaisut, missä laadusta ei tingitä. Tuoteoptimoinnilla säästät rahaa ja vähennät myös päästöjä. Esivalmistellut elementit ovat vahvuutemme ja resurssit riittävät haastavimpiinkin kohteisiin. Kokonaisratkaisutoimittajana kannamme vastuun projektin loppuun asti.


Rudus julkisivuelementit 2

Julkisivuelementtien kokenut moniosaaja

”Halu jatkuvaan kehitykseen vie eteenpäin”. Kun asiakas haastaa, me vastaamme.
Kehitämme toimintaamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Ruduksella on laajasti valmistusteknistä osaamista ja resurssit vastata myös aikamme haasteisiin: vähähiilisten ratkaisujen ja betoniteknologian kehitystyö niin meillä kuin maailmalla.


Julkkarit etusivu kuvitus9

Suunnitteluyhteistyötä ja suunnittelupalvelut

Ota ajoissa yhteyttä ja hyödynnä elementtiosaamisemme projektin hyväksi. Tiedä vaihtoehtoisten ratkaisujen mahdollisuudet ja kustannustehokkaammat valmistustekniikat. Valmiiksi suunnitelluilla julkisivutuotteillamme lisäarvoa saat tarkemmin pohdituilla, turvallisemmilla ja toimivilla sekä vähähiilisillä ratkaisuillamme, ja kannamme myös vastuun. Kysy lisää suunnittelupalveluistamme!


Turvallisia julkisivuratkaisuja ympäristövastuullisemmin

Tuotteemme ja palvelumme ovat osa ihmisten arkea ja turvallisia koteja, jotka kestävät aikaa. Aikamme haasteiden edessä ajattelemme uudelleen ja kehitämme kestävän rakentamisen ratkaisuja. ”Jos emme me, niin ketkä sitten” – suurimmat vaikutukset aikaansaadaan yhteistyöllä, yhdessä asiakkaidemme, kumppanien ja sidosryhmien kanssa.