Elpo vaivattomasti työmaa

Elpo-talotekniikkahormi lyhentää rakentamisaikaa ja sujuvoittaa työmaan projektinhallintaa

Talotekniikka vaivattomasti paikalleen – Betonielementtihormit toimitetaan työmaalle sovittuna kellonlyömänä valmiina pakettina, joka on heti valmis asennettavaksi paikoilleen. Rakentaja säästyy välivarastoinnilta, useiden toimitusten koordinoimisen rumbalta sekä monien eri työvaiheiden aiheuttamilta kustannuksilta.

Talotekniikka vaivattomasti paikalleen

Laadukkaiden Elpo-hormien lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat kattavat ja asiantuntevat palvelut kaikissa rakentamisen vaiheissa. Palvelu on suunniteltu tekemään hormien asennus ja koko rakennusprosessi mahdollisimman helpoksi, nopeaksi ja sujuvaksi.

Oikea-aikaiset toimitukset vähentävät varastointitarvetta työmaalla

Elpo-hormien hintaan kuuluu täsmällinen toimitus työmaalle toivottuna päivänä ja kellonaikana. Työmaalle saapuu valmis paketti, joka on heti valmis asennettavaksi paikoilleen. Näin ollen hormeja ei tarvitse varastoida pitkään, eikä arvokasta työmaan aikaa kulu tavaroiden etsimiseen tai siirtelyyn. Tarvittaessa hormeja voidaan säilyttää työmaalla tilaa säästävästi päällekkäin.

Elpo vaivattomasti varastointi

Elementtien asentaminen on helppoa – vähentää eri ammattilaisten tarvetta

Paikalla tehtyyn hormiin verrattuna elementtihormissa on vähemmän paikalla tehtäviä työvaiheita, mikä voi lyhentää rakennusaikaa jopa usealla viikolla.

Tarkkojen asennusohjeiden avulla Elpo-hormit ovat helppoja ja nopeita asentaa, ja asennus hoituu elementtiasentajien toimesta. Näin ollen LVI- ja sähköasentajien saatavuus työmaalle ei tahdista rungon etenemistä. Hormeihin liittyvät LVI- ja sähköasennukset voidaan tehdä joustavasti runkovaiheen aikana tai sen jälkeen.

Elpo vaivattomasti tuotteen nosto

Tämä vähentää hormien asentamisen aikana eri ammattilaisten tarvetta, sillä asennustyöt ovat betonielementtihormin kanssa yksinkertaisia verrattuna paikalla rakennettavaan hormiin.

Ongelmatilanteissa saat nopeasti asiantuntevan avun – myös kohteen valmistuttua

Työmaalla käy välillä yllätyksiä. Ruduksen korjauspalvelu auttaa kaikissa hormiin liittyvissä korjauksissa, oli syy niihin mikä hyvänsä. Asiantunteva korjaaja on paikalla ja hoitaa korjaustarpeet mahdollisimman nopeasti niin, etteivät muut rakennustyöt viivästy.

Apua saa myös kohteen valmistuttua. Jos valmiin kohteen kanssa tulee talotekniikkaan liittyviä kysymyksiä tai haasteita, Ruduksen kattavat työmaapalvelut tarjoavat nopeasti ammattitaitoista neuvontaa ja korjausapua.


Elpo vaivattomasti työmaapalvelu4

Ota Elpo-suunnittelijat mukaan hyvissä ajoin, varmistat optimaalisen kokonaisuuden

Hormit ovat osa kokonaisuutta, ja niiden huolellinen suunnittelu säästää rahaa ja vähentää epävarmuutta myös työmaavaiheessa. Kokenut suunnittelijatiimimme tarkastelee suunnitelmia kokonaisuutena, jolloin mahdolliset ristiriidat saadaan korjattua jo suunnitteluvaiheessa.

Parhaiten hyödyt Elpo-hormeihin liittyvistä kattavista palveluista, kun olet hankinnoissa ajoissa liikkeellä. Näin hormien suunnittelu pääsee käyntiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tällöin hormi voidaan optimoida niin tilankäytön kuin toimivuudenkin suhteen.

Kuuntele hankinnoissa työmaan ääntä

Työmaan tarpeita kannattaa hormihankinnoissa kuunnella jo varhaisessa vaiheessa. Hormien rakennustekniset yksityiskohdat voidaan suunnitella huolellisesti juuri sillä tavalla kuin työmaa ne haluaa. Näin hormien asennus ja koko rakennusprosessi kohteessa on mahdollisimman helppoa, turvallista, nopeaa ja sujuvaa.

 


Lue missä kaikessa säästät:


Lue lisää korjauspalvelustamme: