Tutustu ruduslaisiin

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Rudus tarvitsee paljon erilaista osaamista onnistuakseen tehtävässään. Tarjoamme erilaisia uramahdollisuuksia niin ammattilaisille kuin asiantuntijoille.

Ammattilaiset

Ammattitaitoa ja kädenosaamista tarvitaan monessa Ruduksen tehtävissä. Ammattilaisia meillä on yleisimmin betonituotetehtailla, valmisbetoniasemilla ja murskauksessa. Alla kuvattuna yleisimmät työtehtävämme ammattilaisille.

Elementtityöntekijät & raudoittajat

Elementtityöntekijöitä ja raudoittajia työskentelee betonituotetehtaillamme. Elementtityöntekijänä pääsee toden teolla näkemään omaa kädenjälkeä. Valmistamme portaita, putkia, kaivoja, julkisivuja, infraelementtejä ja Elpo-hormeja. Työhön kuuluu mm. raudoitteiden ja muottien valmistus. Mari Matilainen työskentelee elementtien viimeistelijänä Tuusulan porrastehtaalla.

Lue lisää Marin työstä:

Rudus pro sammonmäen porraselementtien tehtaalla mari matilainen ja matti uusitalo

Betonimyllärit & laborantit

Ruduksen valmisbetonitehtaita on liki 70 eri puolella Suomea. Tehtailta lähtee päivittäin useampi betoniauto työmaille. Betonimyllärin ja -laborantin työ on vastuullista ja itsenäistä. Tehtäviin kuuluu huolehtia siitä, että asiakas saa tilaamaansa betonia oikeaan aikaan ja oikean laatuisena. Betonimylläri valmistaa massat reseptien mukaan sekä valvoo betonin laatua. Työ sisältää myös laitteistojen huoltoa ja kunnossapitoa.

Lue lisää, mitä Joni Luhio kertoo työstään Roihupellon valmisbetonitehtaalla:

Tätä nykyä Joni vastaa Itä- ja Pohjois-Uusimaan valmisbetonitoimintojen tuotannosta.

Rudus pro prosessinhoitaja mylläri joni luhio

Murskaushenkilöstö

Kiviainesala on tärkeä osa rakennusmateriaaliteollisuutta. Kiviaineksia käytetään teiden, katujen ja rautateiden rakentamiseen, betonin ja asfaltin valmistamiseen sekä kenttien ja varastoalueiden rakentamiseen ja liukkauden torjuntaan. Murskauksen ammattilaiset tekevät näitä tärkeitä kiviaineksia. ”Voimaa, sitkeyttä ja kahjuutta” – niitä tarvitaan murskausammattilaisen työssä, muuten ei tule mitään, sanoo Timo Laaksonen, murskamies vuodesta 1974.

Tutustu lisää murskausammattilaisen työhön Timo Laaksosen ja Jarno Holopaisen kertomana:

Murskamiehet rudus timo ja jarno

Liiketoiminta – ja tuotantovastuulliset tehtävät

Liiketoiminta- ja tuotantovastuullisissa tehtävissä työskentelee asiantuntijoita eri tehtävissä mm. myynnissä, tuotannossa, laadunvalvonnassa, suunnittelussa, liiketoiminta- ja aluejohdossa. Alla muutama ruduslaisen tarina.

Max vuorio rudus pro 4

Betonitietäjä yli 30 vuoden kokemuksella, valmisbetoniliiketoiminnan tekninen asiantuntija Max Vuorio on ollut betonin kanssa tekemisessä jo pienestä asti.


Rudus pro tullaan tutuiksi laatupäälliikö stina ratsailla

Laatupäällikkö Stina Blomqvistin Rudus taipale on kestänyt jo 20 vuotta. Lue lisää mitä Stinan tehtäviin kuuluu laadunvalvonnassa.


Olli Haapamäki ja työmaa Tullaan tutuiksi Rudus Pro

Betonialalle voi päätyä vahingossakin. Lue Olli Haapamäen tarina suunnittelijan työstä Elpo-tuotteiden parissa. 


Hallinnolliset tehtävät

Rudus tarjoaa myös hallinnon asiantuntijoille mielenkiintoisia tehtäviä mm. talouden, IT:n, hankinnan, työturvallisuuden ja asiakaspalvelun saralla.

Tullaan tutuiksi lasse heikkinen turvapuistorasteilla 2

Turvapuisto vastaava Lasse Heikkinen on työturvallisuuden asiantuntija. Lue lisää Lassen työstä.


Anu van Liere ja tekninen myyjä Janette Niskala

Sovellusasiantuntija Anu van Liere huolehtii siitä, että järjestelmät toimivat ja helpottavat ruduslaisten työtä. Lue lisää Anun työstä IT tiimissä.


Rudus Palvelukeskus Helsinki Iiris Kärkkäinen ja Mika Arpula

Palvelukeskuksessa työskentelevät Iiris Kärkkäinen ja Mika Arpula hoitavat asiakkaiden tilauksia ja vastaavat heidän moninaisiin kysymyksiinsä tehokkaan iloisesti. Lue lisää palvelukeskuksen työstä.