Reunustuksilla rakennat arjen estetiikkaa

Johdata puutarhassa turvallisesti tunnelmasta toiseen. Luo reunuksilla toimivia rajauksia tasaisen askelluksen ja luonnon kauneuden väliin. Saat oman kodin puutarhasta eheän ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Reunuskivillä vaikutat myös kauniin pihan vaivattomaan ylläpitoon. Rakennat hyvinvointia kasveille ja ihmisille.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Ilmeikäs piha rajataan ja reunustetaan tyylikkäästi.

Tilaa verkkokaupasta

Ilmeikäs piha houkuttelee rentoutumaan

Puiden lomassa mutkittelevaa polkua ei voi vastustaa. Ympäröivä vehreä luonto ja elinvoimaiset kasvit kurkottelevat kohti kulkijaa. Istahda hetkeksi puutarhaa rajaavalle muurille. Se suojaa huumaavasti tuoksuvaa yrttimaata villiintyneeltä niityltä. Köynnöshortensian kukat lepäävät myös lämpimällä kivellä. Kasvi tuntuu nauttivan alkavan sateen raikkaudesta. Paluumatka polun tukevalla reunuksella tasapainoillen ja nurmelle kertyviä pisaroita väistellen saa hymyn huulille.

Sade huuhtoo

Monimuotoinen vehreys rentouttaa. Huolehdi istutusten kastelusta ohjaamalla veden luonnollista virtausta puutarhalle sopivaksi. Mieli lepää elinvoimaisessa ympäristössä.

Kestävä suoja puutarhan istutuksille

Reunuskivet luovat kauniin ja kestävän suojan puutarhan istutuksille. Rajattujen istutusalueiden yli ei herkästi kävellä. Kaarevat reunukset ja mielenkiintoiset korotetut muodot nostavat istutukset jalustalle. Kasvi saa kukoistaa rauhassa. 

Tutustu kuvan tuotteisiin

Reunakiviä käyttämällä pihasi hoito helpottuu, eikä nurmikon ja istutusalueiden reunoja tarvitse kantata siistin rajauksen aikaansaamiseksi.

Tilaa verkkokaupasta

Toimivuutta arkea myötäilevillä muodoilla

Kynnyksettömän talon ajatus toimii myös puutarhassa. Lastenrattaiden, pyörätuolin ja varttuneemman väen esteetön eteneminen parantaa koko kiinteistön käytettävyyttä. Arki sujuu, kun mikään ei vastusta: autotallin ovet aukeavat, lumikola luistaa ja pihapolku pysyy vuodesta toiseen vakaana ja tuttuna.

Tunnusta tyyliäsi talosta puutarhaan

Luonnonkivillä reunustettu pehmeästi kotia kohti kaartuva pihatie vai näyttävän linjakas puutarhan kehys vastaanottamassa vieraita? Luot tyyliäsi ensimmäisestä askeleesta alkaen. Viihtyisä piha syntyy kauniista rajauksista ja talon tyyliä tunnustavista reunusvalinnoista.

Jaa somessa