Pihatie ohjaa kotiin!

Pihatiellä on oma tunnelma. Puurivi reunustaa kotiovelle kaartuvaa pihatietä. Lapset pelaavat tiellä jalkapalloa ja he kaikki ovat oppineet ajamaan pyörällä tällä samalla pihatiellä. Syksyisin ja keväisin pihalla vaihdetaan autonrenkaat. Piha on toiminnan keskus. Syksyllä kun pihavalot syttyvät pihatie ohjaa kulkua kodin lämpöön. Kotiin on kiva tulla!

Millainen näkymä sinua odottaa kun tulet kotiin?

Kaartuva pihatie

Pihatie kaartuu rennosti kotiovelle. Sisäänkäynti on sopivasti hiukan suojassa ja piilossa katseilta. Ikivihreät pensaat toivottavat oman väen ja vieraat tervetulleiksi ympäri vuoden. Jouluna pensaaseen laitetaan jouluvalot. Pihassa pitää olla arvoituksellisuutta. Kaartuvien polkujen ja pensaiden takaa löytyy aina jotain mielenkiintoista katsottavaa. Pihakivet ovat huolettoman rosoiset, mutta silti toimivat ja käytännölliset. Ei kulkeudu hiekat ja kurat sisälle.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Kaareva pihatie on toteutettu Milano-kivillä. Mustien kivien sekaan on ladottu hiekanruskeita kiviä keventämään tunnelmaa. Muurikko-muurikivet seuraavat kauniita kaarevia muotoja.

Tilaa verkkokaupasta

Suoralinjainen pihatie

Pihatie avautuu selkeänä ja suoralinjaisena kohti pääovea. Autotalliin on helppo ajaa ja lapsille jää autotallin eteen hyvä koripallokentän paikka. Parasta pihassa on suorat linjat, mikä helpottaa lumien kolaamista talvella. Vaalea raita pihakiveyksen reunassa jäsentää pihaa. Tämä piha on ryhdikäs ja särmä.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Etupihan Roomalainen kiveys on selkeä, mutta mielenkiintoinen. Ristiin rastiin risteilevät saumat tuovat eloa, mutta kokonaisuus on selkeä. Sisäänkäynnille ohjava pihatie on päällystetty hiekkapuhallettupintaisilla Kartanokivillä. Vaaleampi juoksukivi käytävän reunassa ohjaa kulkua hämärässä.

Tilaa verkkokaupasta

Kalteva pihatie

Pihatie nousee jyrkästi kohti kallion päällä sijaitsevaa taloa. Jyhkeä muuri ja portti ohjaavat peremmälle pihaa. Pihatietä reunustaa muurit ja rehevät pensaat. Talvisin, kun pihatietä pitkin lasketaan mäkeä, pihaportit suljetaan. Lemminkit kuljeskelevat aidatulla pihalla vapaasti. Tällä pihalla ollaan piilossa katseilta.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Kookkaat Napoli-kivet ja jykevä lohkerekivimuuri luovat jämäkän, mutta luonnollisen tunnelman pihalle.

Tilaa verkkokaupasta

Jaa somessa