Neljä ideaa upeaan pihaan

Piha on talon käyntikortti ja kertoo asukkaista paljon. Pihan suunnitteluun on monta vaihtoehtoa, mutta upean näyttävän ja kestävän pihan perustana voi käyttää kiveä. Kiven kestävyys ja luonnollinen tyylikkyys sopivat kaikkiin pihoihin, rivitalosta kartanoon. 

Nappaa inspiraatiota pihasi pohjaksi näistä neljästä upeasta toteutuksesta.

Kiviympyrä vangitsee silmän

Upeasti ympyrän muotoon ladottu kivi tuo pihalle selkeän keskustan ja vangitsee katseen. Tarpeeksi pientä kivikokoa käyttämällä saadaan tiukkakin kaarros tehtyä kauniisti. Kiveys sopii pihaan itsekseen tai pohjaksi vaikka ruokailuryhmälle.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Ympyröitä Klassikko-kivillä ja Milano-kivillä

Tilaa verkkokaupasta

Luontoon sopivaa ilmettä louhemaisella kivellä

Valitsemalla kiveykseen eläväisen pinnan, piha näyttää sopivan luonnolliselta ollen samalla kuitenkin tyylikäs ja huoliteltu. Erityisesti perinteisessä maisemassa tai vanhan maalaistalon pihalla eläväpintainen kivi on kuin kotonaan.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Louhikiveä suositellaan niin autoalueille kuin pihan muihinkin kiveyksiin ja polkuihin.

Tilaa verkkokaupasta

Kontrastia kivillä

Tiiviisti ladottu ja vaihtelevalla kivikoolla tehty piha näyttää persoonalliselta ja ohjaa kulkijaa kohti rentouttavaa oleskelualuetta. Latomalla kiviä eri suuntiin, ns. sekaladonta, saa pihaan yhtenäisen näköisen, mutta kiinnostavan ja alueita rajaavan toteutuksen. Tuomalla eri värisiä kiviä pihan eri käyttötarkoituksiin, pihan osat saavat myös kauniin ja omaleimaisen väritunnelman.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Rudus Kivisarjoilla saat uutta ilmettä pihallesi. Tilattavissa myös verkkokaupastamme!

Tilaa verkkokaupasta

Helppohoitoinen musta on uusi musta

Tumma kivi kestää kulutusta ja näyttää modernin tyylikkäältä. Vaihtelevalla kivikoolla ja mukaan otetuilla muutamilla punaisilla kivillä on saatu elävyyttä pintaan ja portaisiin. Monikäyttöiset kivet sopivat pihaan ja puutarhaan!

Tutustu kuvan tuotteisiin

Sileää tai antiikkipintaa mustan sävyissä.

Tilaa verkkokaupasta

Jaa somessa