Tunnelmia terasseille

Terassit ja patiot ovat pihan paraatipaikkoja ja usein ne sijoittuvat pihan lämpimimpiin kohtiin. Terassin materiaaliksi valitaan usein kivi, puu tai komposiitti. Kaikkia näitä voi myös yhdistellä sulassa sovulla, ajatuksena, että sisätilat jatkuvat luontevasti pihalle. 

Aamukahvi terassilla

Kevään ensimmäiset auringonsäteet sulattavat nopeasti pihakiveyksen. On ihana haaveilla kesästä, ruukkupuutarhasta ja siitä kuinka lapsille laitetaan terassille uima-allas. Tasainen laatoitettu terassi on monikäyttöinen. Hiekkapoluilla ja -alueilla on paikkansa, mutta onhan se kiva, että terassituolin jalka ei uppoa hiekkaan tai terassipöytä kippaa, eikä kahvi läiky.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Aamukahvi terassilla

Tilaa verkkokaupasta

Kesäjuhlat patiolla

On aika kutsua ystävät koolle ja laittaa grilli kuumaksi. Kivetty patio tarjoaa mukavat puitteet kopsutella korkokengillä ja kilistellä kuohuvaa. Nurkista kaivetaan kaikki penkit ja jakkarat ja kokoonnutaan nauttimaan kesäpäivästä patiolla.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Juhlat patiolla

Tilaa verkkokaupasta

Syksyn tunnelmaa lyhdyillä

Terassi kiveyksineen toimii oleskelualueena pitkälle syksyyn. Sateen jälkeen pihakivet kuivuvat nopeasti ja terassilla on taas mukava oleilla. Alkusyksyn hämärtyvissä illoissa tunnelmaa luodaan ulkotulilla ja lyhdyillä. Tasainen kiveys on siihen mitä parhain ja turvallisin paikka.

Tutustu kuvan tuotteisiin

Syksyn tunnelmaa valoilla

Tilaa verkkokaupasta

Lisää ideoita patioista RudusPiha pinterestissä

Jaa somessa