Unelmat nopeasti näkyviin jo sisätäytön vaiheessa

Yleisesti sokkelin sisätäyttö toteutetaan taivasalla, mutta vaihtoehtona on myös sujuvoittaa projektia ja hoitaa sisätäytön vaihe myöhemmin. Kukapa ei haluaisi päästä nopeasti pystyttämään seiniä – siis nopeammin kohti omaa unelmien talon hahmottumista?

Perinteisesti sisätäytöt hoidetaan anturan valamisen jälkeen, jolloin kaivinkoneella täytetään sokkelin sisäosa murskeella ja kapillaarikatkosepelillä. Tämä työtapa ei kuitenkaan ole ainut mahdollinen: soran kuljetustavat antavat mahdollisuuksia ideoida aikataulua uuteen uskoon.

Säästä aikaa - sisätäyttö voidaan hoitaa myös seinien rakentumisen jälkeen

Hihna-autolla kuljetettu kiviaines mahdollistaa sisätäytön ajankohdan siirtämisen joustavasti. Mikäli anturoiden ja perustustöiden jälkeen haluat jatkaa näppärästi projektia, voit nostattaa talon seinistä kattoon asti heti tämän työvaiheen jälkeen. Hihna-auton avulla sora voidaan tipauttaa vaikka ikkuna-aukon kautta sisälle suoraan omalle paikalleen. Parhaimmillaan säästät aikaa rakennusprojektissasi, eikä työ missään välissä katkea tai seisahdu! Samalla säästät aikaa myös sorakasojen siirtämisessä.

Miksi seinät ja katto ennen sisätäyttöä?

  1. Työsi ei seisahdu: Säästät rakennusprojektissa aikaa, voit edetä rakentamisessa heti antureiden valamisen jälkeen. Materiaalien siirtely kasoista sokkeliin vähenee, kun hihna-auto tuo tavaran oikealle paikalleen heti.
  2. Sokkelin sisälle tulevat kiviainekset eivät pääse likaantumaan, kun niitä ei tarvitse varastoida kasoihin välissä tontille.
  3. Siirtämiseen ei tarvita enää erillistä kaivinkonetta. Siirtämisen vähentäminen säästää myös huomattavasti arvokasta rakennusaikaa.

Jaa somessa