Viimeistele kiveyksen ilme saumauksella

Saumaus määrää kiveyksen lopullisen ilmeen. Ehkä haluat häivyttää saumaa ja korostaa kiveyksen yhtenäistä pintaa. Leveä sauma ja rohkeat sävyratkaisut taas luovat kontrasteja ja tekevät saumasta näkyvän ja näyttävän.

Tyyli ja kestävyys samassa paketissa

Tutustu kuvan tuotteisiin

Louhikivi ja Grepur

Tilaa verkkokaupasta

Ikiaikainen luonto ja moderni tyylikkyys kohtaavat omassa pihassasi. Eläväpintainen Louhikivi yllättää valon ja varjon leikillään. Vahva pintaprofiili on kuin luonnonkivestä louhittu, ja kiveys sulautuu luontevasti ympäröivään maisemaan. Louhikivi löytää täydellisen kumppanin Grepur-sauma-aineesta. Yhdistelmä on ulkonäöltään tyylikäs ja kestävyydeltään erinomainen. Tutustu myös muihin GftK:n sidottuihin sauma-aineisiin!


Värien leikki

Tutustu kuvan tuotteisiin

Sauman väri tuo kiveykseen kontrastia

Tilaa verkkokaupasta

Värilliset saumahiekat ovat vihersisustajan unelma. Herkkä romantikko yhdistää vaaleaan kiveykseensä valkoisen saumahiekan, joka hohtaa heleänä kesäauringossa. Modernia ja jykevää ilmettä pihaansa kaipaava valitsee tumman kiveyksen kumppaniksi mustaa saumahiekkaa. Rohkein vihersisustaja hakee uudenlaista kontrastia yhdistämällä tumman kiveyksen ja vaalean saumahiekan tai päinvastoin.


Kesytä kiveys nurmisaumalla

Tutustu kuvan tuotteisiin

Golfkivi nurmisaumalla

Tilaa verkkokaupasta

Iloinen vihreä piristää ja elävöittää kovaa harmaata kivipintaa. Nurmisaumalla viimeistellyssä pihakiveyksessä yhdistyvät kiven kestävyys ja nurmikon vehreys. Etenkin kompaktin tontin asukkaalle nurmisauma on mainio keino lisätä luonnonläheistä tunnelmaa, jos varsinaisille nurmialueille ei ole paljoa tilaa.


Läpäisevä sauma luonnonystävälle

Tutustu kuvan tuotteisiin

Kiveys on läpäisevä, kun se on saumattu riittävän karkealla kiviaineksella tai läpäisevällä sauma-aineella.

Tilaa verkkokaupasta

Luontoarvoja kunnioittava viherrakentaja voi tukea veden luonnollista kiertoa pihassa tekemällä kiveykseen vettä läpäisevän sauman. Kun sauma päästää sade- ja sulamisvedet kiveyksen läpi maan rakennekerroksiin, tontinomistaja hidastaa omalta osaltaan sadevesien virtaamaa ja vähentää kunnallisten hulevesiviemärien kuormitusta.

Jaa somessa