Hyödynnä betonin huippuominaisuudet hulevesirakenteissa

Betoni on kestävä ja ekologinen materiaali. Lue, miksi se soveltuu erinomaisesti myös hulevesijärjestelmien rakentamiseen.

Teet kerralla kestävää

Betonista teet kerralla valmista. Oikein asennettu, rakennettu ja huollettu betonirakenne kestää ainakin yhtä kauan kuin talosikin. Betoni onkin pitkäikäisyytensä ansiosta edullinen ja huoleton valinta hulevesikaivojen ja -putkistojen materiaaliksi.

Betoni on ekoihmisen valinta

Betonin valmistukseen käytetään hiekkaa, vettä ja sementtiä, joten se on tyystin luonnontuote ja sellaisena kokonaan kierrätettävissä betonimurskeena. Betoni, varsinkin murskattuna, sitoo itseensä hiilidioksidia ilmasta eli toimii hiilinieluna, ja auttaa siten hillitsemään kasvihuonepäästöjä.

Betonituotteiden paino helpottaa asennusta

Betoni on painavaa, mikä on etu asennusvaiheessa. Betonisten putkien ja kaivojen oma paino auttaa pitämään ne paikallaan, jolloin ympärystäyttö on helpompi tehdä.

Kuormaa kestävän betonin voit asentaa lähelle maanpintaa

Betoniputket ja kaivot eivät painu kasaan maan paineesta tai liikenteen rasituksesta. Siksi niitä ei tarvitse kaivaa syvälle maahan, vaan asennus onnistuu matalampiinkin kaivantoihin.

EK-betonituotteilla teet helposti tiiviit saumat

EK-putket ja -kaivot ovat betonituotteita, joissa on liittymäkohdissa kiintotiiviste valmiina. Niistä kokoamalla saat tiiviit järjestelmät helposti. Muista käyttää valmistajan suosittelemaa liukuainetta asennuksissa, jotta tiivisteet eivät vahingoitu.

Rudus EK-betoniputket asennus

Jaa somessa