Hr opiskelijat

Opiskelijat

Rudus tarjoaa eri asteen opiskelijoille kiinnostavia työmahdollisuuksia työharjoitteluiden ja kesätöiden kautta. Teemme myös mielellämme yhteistyötä eri koulujen ja oppilaitosyhdistysten kanssa.

Harjoittelu

Ruduksella voit suorittaa opintoihisi liittyviä harjoittelujaksoja. AMK ja yliopisto-opiskelijoille tarjoamme yleisimmin kesän aikana harjoittelujaksoja.


Harjanvarresta kipinä alalle

Kesätyö voi synnyttää kipinän pidemmälle Rudus uralle. Näin kävi myyntijohtaja Antti Mönkköselle, joka aloitti Ruduksella aikoinaan kesätöissä.

Opettavaista hommaa kivassa porukassa

Tutustu myös Maiju Liukkosen ja Taneli Juutisen kesätyökokemuksiin.
''Minulta on jo kyselty, tulenko ensi kesänä uudestaan. Eikös tämä tarkoita, että kesätyö on mennyt nappiin molemmin puolin."


Ammattikoululaisille pystymme tarjoamaan mm. oppisopimus- ja koulutussopimusmahdollisuuksia sekä kesätöitä tuotannon tehtävissä.

Ruduksen kesätyöhaku aukeaa tammikuussa.

Kaikki paikat löydät:


Kesätyöpaikka Ruduksella avaa mahdollisuuksia myös tulevaisuuden työllistymiseen ja arvokkaaseen työkokemukseen suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Tutustu lisää emoyhtiömme CRH:n toimintaan.Oppilaitosyhteistyö

Ruduksella on pitkään tehty yhteistyötä eri asteen koulujen kanssa. Yhteistyö on sisältänyt muun muassa työharjoittelujaksoja, tehdas- ja toimipaikkavierailuja sekä asiantuntijavaihtoa.
Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme? Laita yhteistyöehdotukset:

  • HR partner Julia Larkka, julia.larkka@rudus.fi