Pihakivet ja maisematuotteet

Missä kiviä voi käydä katsomassa?  Kuinka löydän ideoita ja vinkkejä? Miten tehdään kestävä pihakivetys? Tarvitaanko muuta kuin kivet tontille? Koska pitää tilata?

Suunnittelu ja ideointi

Nettisivuillamme Ideakuvastosta löytyy ideoita ja inspiraatioita pihan kunnostamiseen. Ideakuvastossa voit rajata hakutuloksia käyttökohteen tai –tarkoituksen mukaan. Lisäksi voit hakea tuotteen myös värin, tyylin ja pintakäsittelyn perusteella.

Katso myös:

Ideakuvat

Malleja ja ladontoja voi käydä katsomassa 24/7 Ruduksen näyttelyalueilla. Sijainnit löydät alla olevasta linkistä.

Katso myös:

Näyttelyalueet

Mallikiviä voi hakea tulemalla käymään  Tampereen, Tuusulan, Oulun pihakivimyymälöistä.  

Ne tapahtumat, joissa Rudus Pihakivet on mukana, löytyy päivitettynä alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Katso myös:

RudusPiha tapahtumat

Rudus on pääosin tuotevalmistaja ja meillä ei ole omaa suunnittelu- tai asennuspalvelua. Nettisivuillamme on listattuna yhteistyökumppanit, joihin voitte ottaa yhteyttä.

Katso myös:

Jälleenmyyjät ja yhteistyökumppanit Kiviasentajan käsikirja

Poistokivet ovat valmistavilla tehtailla, joiden sijainti löytyy netistä Löytönurkasta tuotteen kohdalta.

Katso myös:

Syksyn poistoerät

Kuvassa näkyvät tuotteet löydät klikkaamalla kuvaa tai kuvan alla sijaitsevaa Tilaa verkkokaupasta -kuvaketta.  Seuraavaksi aukeaa ikkuna, jossa näkyvät tuotteet ja tuotteiden linkit suoraan verkkokauppaan.

Tuotteiden käyttö

Lähes kaikki ovat pintavärjättyjä. Valmistuksessa käytetään pohja- ja pintamassaa. Erillinen pohjamassa vahvistaa kiven kestävyyttä, eikä värin kulumiseen vaikuta erillinen pintaväri

Katso myös:

Pihakivet ja maisematuote esitteet

Antikko-muurista voi tehdä matalan muurin, koska siinä ei ole uria (suositellaan liimausta, jos on pari krs). Muut muurit (Paasikko, Aitakivi, Muurikko) pitää anturoida ja valaa betonilla, jos on yli 70 cm korkea muuri

Katso myös:

Esite: Muurien valinta, asennus ja ladonta

Kyllä voi, 60 mm paksu kivi kestää myös satunnaista raskasta liikennettä. Laatat suositellaan vain jalankululle tai satunnaiselle kevyelle autoliikenteelle. Kiveyksen pohjatyöt on tällöin tehtävä ohjeiden mukaan huolellisesti. Alueille joissa on  toistuvasti raskasta  liikennettä, suositellaan  aina asennettaviksi 80 mm paksut kivet ja laatat.

 Hyvät asennusohjeet löytyvät netistä aina kunkin tuotteen kohdalta välilehdeltä "ohjeet". Rudus.fi sivuilla on lisäksi  pihakivistä asennusvideoita, joissa ohjeistetaan pihakivituotteiden asennuksessa.

Katso myös:

Kiviasentajan käsikirja Esite: Muurien valinta, asennus ja ladonta

Tilaukset ja toimittaminen

Pihakivituotteita voi noutaa itse ja maksaa Tampereen, Tuusulan Ristikiven, Oulun, Kurikan ja Lappeenrannan toimituspisteissä.

Katso myös:

Yhteystiedot

Tarjoukset, samoin kuin tilauksetkin  hoituu ottamalla yhteyttä myyntiimme tai käymällä myymälässämme, soittamalla, sähköpostia lähettämällä.
Alla linkkejä asiointiin.

Katso myös:

Yhteystiedot Pyydä tarjous pihakivistä ja maisematuotteista

Pääosin kyllä. Poikkeuksena Verkkokaupassa myydään täysin lavoin, samoin  Aitakiven kannet ja peruskivet myydään pareittain, Paasikon peruskivet h=140 myydään lavoittain/pareittain. Kaikki kivisarjat myydään lavakerroksittain

Katso myös:

Syksyn poistoerät

Ruduksen nettisivuilla on lista tämänhetkisistä jälleenmyyjistä.

Katso myös:

Jälleenmyyjät ja yhteistyökumppanit

Tuotteet toimitetaan aina kuorma-autolla, koska ne painavat paljon. Hintaan vaikuttaa tilauksen paino ja kilometrit. Mitä enemmän tilaa tuotteita, sitä pienempi on rahdin tonnihinta. Rahdin hinta sisältää purun yhteen paikkaan autoon viereen ja pyritään toimittamaan niin lähelle kohdetta kuin isolla autolla pääsee.

Jokaisen tuotteen tuoteselostuksessa on merkittynä paljon yksi lavallinen kyseistä kiveä painaa sekä kiven kappale kohtainen paino tai paino merkittynä kg/m2.

Maksaminen

Voit tilata laskulle antamalla sosiaaliturvatunnuksen myyjälle (luottotiedot tarkistetaan) ja maksuehto on silloin 7 päivää.

Katso myös:

Kivikaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupassa voit maksaa korteilla tai osamaksulla, paikan päällä voit maksaa korteilla.

Katso myös:

Kivikaupan asiakaspalvelu

Jaa somessa

Etkö löytänyt vastausta? Kysy meiltä!

Mietityttääkö jokin tuotteisiimme tai yritykseen liittyvä, tai haluaisitko tietää lisää työvaiheista? Lähetä meille kysymys niin me vastaamme.