Piharakentamisen esitteet


Maisematuotteet tuoteluettelo

Pihakivet tuoteluettelo 2024

Maisematuotteet tuoteluettelossa esittelemme koko laajan tuotevalikoimalle. Sivuilta 78-80 löydät lisäksi ladontamalleja ja viimeisiltä sivuilta betoni- ja luonnonkivituotteiden värimallit.


Innovatiivinen Opus-muurijärjestelmä

Opus-muuri esite

Opus-muurijärjestelmä on kokonaisratkaisu, jolla voi rakentaa rivi riviltä muurin, istutusaltaan, pilarin, portaat, taustaseinän kesäkeittiöön, mitä vain keksit – mahdollisuudet ovat rajattomat. Esitteeseen on koottu kaikki tarvittava tieto Opus-muurien rakentamiseen. Esitteen loppuun olemme koonneet myös usein kysytyt kysymykset vastauksineen.


Muotoa ja näyttävyyttä muurikivillä

Betonimuurit

Betonimuuri -esite pitää sisällään tietoa muurikivien valinnasta, vaihtoehdoista, asennuksesta ja mitoituksesta. Lisäksi esitteen sivuilta 22-23 löydät ohjeet muurivalojen asennuksesta.

 

 


Graniittimuurit, portaat ja pollarit

Graniitit

Graniittimuurit, verhoukset, portaat ja pollarit on koottu yksiin kansiin tähän kattavaan graniitti-esitteeseemme. Esittelemme julkaisussa vakiotuotteitamme sekä tuotteiden koot ja värit. Vakiotuotteiden lisäksi saatavilla on tilauksesta myös muun kokoisia, värisiä sekä erilaisella pitakäsittelyllä valmistettuja tuotteita. Luonnonkivien tuotteistaminen ja käyttökohteen mukaan suunniteltu monipuolinen tuotevalikoiman helpottaa niin suunnittelijan kuin rakentajankin työtä.

 


Tuotekortit

Osasta tuotteista on saatavilla tuotekortit. Voit ladata ne täältä: