Pihakivien näyttelyalueet ja Rudus Kivimyymälät

Viihtyisät näyttelypihat tarjoavat tilaisuuden tutustua piharakentamisen tuotteisiimme aidossa ympäristössä. Näe värit luonnossa ja hahmota paremmin miltä eri tuoteet näyttävät isompana pintana. Tutustu kuinka tuotteet soveltuvat eri käyttötarkoituksiin; kaarevat muodot, suorat linjat. Erilaisilla muuriratkaisuilla voit luoda tiloja, pengertää pihaa tai rakentaa aitaa. Näyttelypihoilta saat myös ideoita istutuksiin.


Tuusulan näyttelyalue

Tuusulan näyttelypiha

Näyttelypiha ja Kivimyymälä: Ristikiventie 2, 04300 Tuusula
Uusimat tuotteet esillä näyttelypihalla. Piha on avoinna lumettomaan aikaan.

Huom! Näyttelyaluetta uusitaan keväällä 2019. Osa alueesta on eristetty rakentamisen ajaksi. 

Näyttelyalueella on esillä kattava valikoima pihakivituotteita ja muurikiviä. Asiakaspalvelu ja tuoteneuvonta palvelee viereisessä Rudus Kivimyymälän tiloissa. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

 


Näyttelyalue Tampere

Tampereen näyttelypiha

Näyttelypiha ja Kivimyymälä: Teollisuustie 23, 33330 Tampere
Näyttelypiha on avoinna aina lumettomaan aikaan. Asiakaspalvelu ja tuoteneuvonta palvelee viereisessä Rudus Kivimyymälän tiloissa.

Näyttelypiha on rakennettu puistomaiseksi ja pihalla on esillä tuotevalikoimamme tuotteita.  

 

 

 


Marketanpuisto Ideapihat

Marketanpuisto Ideapihat

Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo.
Puisto on avoinna päivittäin klo 8-21.

Marketanpuisto on suuri piha- ja puistorakentamisen näyttelyalue. Lähes seitsemän hehtaarin laajuisen puiston näyttelyosastoilla on esillä liki sadan yrityksen tuotteita. Ruduksen pihakivet ovat esillä Ideapihat osastolla.  Seuraa puiston tapahtumia täältä.

 

 

 

 


Mikkelinpuisto

Mikkelipuisto Mallipuutarhat

Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli
Puistoon on aina vapaa pääsy.

Kesäaikana puistossa toimii kahvila ja puutarhamyymälä. Mikkelipuistosta saat ideoita piha- ja puutarhaunelmiesi toteutukseen. Ruduksen pihakivet ovat esillä mallipuutarha-alueella. Lue lisää http://www.mikkelipuisto.fi/

 

 

 


Tuorlan näyttelypiha

Tuorlan näyttelypiha, Piikkiö

Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö
Puistoon on aina vapaa pääsy.

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitsevaan Ammattiopisto Livian pihapiiriin on rakennettu monipuolinen pihakivien näyttelyalue. Näyttelyalueen vieressä sijaitsevan majatalon yhteydessä on 1800-luvulta peräisin oleva rakennus, johon on kunnostettu myös puoti ja kahvila. Tuorlan näyttelypiha ympäristöineen on mukava retkikohde. Näyttelypiha, kahvila ja puoti ovat avoinna ympäri vuoden päivittäin. Lue lisää http://www.livia.fi/fi/opistot/maaseutuopisto-tuorla