Blogi

Kirjoittajan: "Suikki Iia" julkaisut

Näyttävä ja kestävä kiveys toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin

Etupiha on näkyvissä niin kotoa lähtiessä kuin kotiin palatessa. Pihatie on oma kotipolkusi, joka toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin ja ohjaa myös vieraasi sisäänkäynnin luo. Usein näkee, että etupihasta on tehty vain tylsä autojen ja roskien säilytyspaikka. Nämä toki ovat käytännöllisyyksiä, joita etupihan tulee palvella, mutta pienellä suunnittelulla ja lisätyöllä teet pihatien, jota pitkin on mukava tulla kotiin.

Uusia ideoita kesäpihoille kevään messuilta

Kevään puutarhamessut ovat oiva paikka aloittaa pihaprojektin suunnittelu tai hakea ideoita pihan kunnostukseen ja stailaamiseen. Helsingin Kevätmessujen yleiskoristelualueilla voit napata ideoita mederniin pihaan, kukkivaan pihaan, sadepuutarhaan tai hyötypuutrahaan. Pihojen toteutuksissa on käytetty Ruduksen kivituotteita.

Inspiroidu ihanista pihoista – Ruduksen tuotteet mukana Huvila & Huussi -sarjan uusimmalla kaudella

Kevään aikana kauniita mökkejä ja pihoja fiilistellään televisiossa suositun Huvila & Huussi -sarjan tuoreella 11. kaudella. Sarjan mökkipihoissa voit bongata myös Ruduksen kivituotteita ja näet kuinka monenlaisiin mökkeihin ja ympäristöihin ne sopivat.
 1 2 3