Kotipolku blogi

Näyttävä ja kestävä kiveys toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin

Etupiha on näkyvissä niin kotoa lähtiessä kuin kotiin palatessa. Pihatie on oma kotipolkusi, joka toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin ja ohjaa myös vieraasi sisäänkäynnin luo. Usein näkee, että etupihasta on tehty vain tylsä autojen ja roskien säilytyspaikka. Nämä toki ovat käytännöllisyyksiä, joita etupihan tulee palvella, mutta pienellä suunnittelulla ja lisätyöllä teet pihatien, jota pitkin on mukava tulla kotiin.

"Pihan uudistus kierrätystä kunnioittaen"

Shepherd-blogin Tanja kirjoitti blogiinsa jutun heidän upean Luotokivipolun tekemisestä. Suunnitelmana oli tehdä piha ekomateriaaleista. Tähän suunnitelmaan sopii hyvin Uuma-materiaalista valmistettu Luotokivi. Uuma-pihakivien valmistuksessa luonnonkiviaineksista on korvattu betonimurskeella jopa 20 prosenttia. Lue Tainan mietteitä Uuma-Luotokivestä.

Suunnitelmasta pihaksi - Case Juuso Mäkilähteen uusi piha

Miten pihaprojekti lähtee käyntiin ja minkälaisia asioita on hyvä ottaa huomioon, kun lähtee toteuttamaan pihaurakkaa? Seuraamme Juuso Mäkilähteen pihaprojektin etenemistä ja aloitamme pihasuunnittelija Minna vinkeillä ja Juuson hyvillä kysymyksillä. Kokosimme blogiin myös omat vinkit ja linkit pihaprojektia aloittavalle. Videoilta löydät monta hyödyllistä vinkkiä, jotka kannattaa ottaa talteen omaa pihaprojektia ajatellen!
 1 2 3  ...