Tiedotteet medialle

Rudus: Tiedeperusteiset luontotavoitteet syventävät LUMO-ohjelmaa

Rudus jatkaa rakennusalan edelläkävijänä luonnon monimuotoisuuden turvaajana. LUMO-ohjelmassa on pureuduttu suoran, oman toiminnan luontovaikutuksiin. Nyt tiedeperusteiset luontotavoitteet tuovat tarkasteluun myös toimitusketjut ja eri toimenpiteiden globaalit sekä paikalliset vaikutukset.

...

Ruduksen EEJ-betonimursketta infrarakentamiseen Espoossa: ”Jäte-sana voitaisiin poistaa käytöstä”

Syyskuun alusta ”Ei enää jätettä” eli EEJ-betonimursketta on voitu käyttää rakentamisessa tietyin reunaehdoin kuin mitä tahansa vastaavaa luonnonkiviainesta. Espoon Kivenlahdessa EEJ-betonimursketta käytettiin ajoradan rakentamiseen.

– Kiertotalouden puolestapuhujana sana ’jäte’ voitaisiin mielestäni poistaa kokonaan käytöstä, toteaa hankesuunnittelija Iina Kallio Espoon kaupungilta.

...

”Kutukarkelot” odotettavissa: vaelluskaloille ohitusuoma Varkauden Ämmäkoskeen

Uhanalaiset virtavesilajit pääsevät taas nousemaan lisääntymisalueilleen Ämmäkosken padon ohi – noin sadan vuoden tauon jälkeen. Sen mahdollistaa valtava, luonnonmukaiseksi rakennettu uoma. Hanke on mittava jopa eurooppalaisittain ja samalla se on kannustava esimerkki yhteistyön merkityksestä. Rudus lahjoitti projektissa tarvittavat seulotut luonnonkivet.

...
 1 2 3  ...   

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Rouvinen Sari
020 447 7391

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Suikki Iia
020 447 4660