Inspiroidu ihanista pihoista – Ruduksen tuotteet mukana Huvila & Huussi -sarjan uusimmalla kaudella

Kevään aikana kauniita mökkejä ja pihoja fiilistellään televisiossa suositun Huvila & Huussi -sarjan tuoreella 12. kaudella. Sarjan mökkipihoissa voit bongata myös Ruduksen kivituotteita, ja näet kuinka monenlaisiin mökkeihin ja ympäristöihin ne sopivat.

Huvila & Huussin uusin 12. tuotantokausi esitetään kevään 2021 mittaan Nelosella ja Ruudussa. Maisemasuunnittelija Kati Jukarainen ja Suomen Kivipiha Oy suunnittelevat ja toteuttavat upeita pihoja kauden jaksoissa. Tältä sivulta löydät jaksoissa nähdyt Ruduksen tuotteet ja linkit kivikauppaamme, josta pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin. Päivitämme sivua aina jakson esityspäivän jälkeen.

 

Jakso 2: Tuomas Kyrön hurja piharemontti

Kirjailija Tuomas Kyrön mökin piha uudistetaan aivan uudeksi. Rinnetontti koki ison muodonmuutoksen, jossa on otettu huomioon perheen toiveet - pihan upea koripallokenttä on toteutettu harmaista ja mustista betonilaatoista. 

Tutustu jaksossa käytettyihin tuotteisiin verkkokaupassa:

  • 0/32 murske on sopiva tuote esimerkiksi tien ja rakennuspohjien kantavissa kerroksissa lisäämään maarakenteen kantavuutta.
  • Kivituhka on monipuolinen tuote, jota voi käyttää kulkuväylien pintakerroksiin sekä pihakivien asennushiekkana ja saumaushiekkana. 
  • Luonnonpyöreällä ja tasakokoisella somerokivellä on kiva kävellä vaikka paljain jaloin.
  • Seulanpääkivet 100-150 mm sopivat sokkeleiden vieruksiin, luiskiin, erilaisiin koristeaiheisiin tai kivikkopuutarhan katteeksi. 
  • Harmailla ja mustilla 400 x 400 mm betonilaatoilla toteutettiin upea koripallokenttä.

 

huvila_ja_huussi_kausi_12_jakso_2_048_tuomaskyrö_kuvaaja_maru_lemmetty Huvila ja Huussi Tuomas Kyrön mökkipihan muutos. Kuva Nelonen.
huvila_ja_huussi_kausi_12_jakso_2_049_tuomaskyrö_kuvaaja_maru_lemmetty Tuomas Kyrön mökkipihan muutos. Kuva Nelonen.

 

Jakso 5: Epäkäytännöllisestä ihanaksi (tulossa 19.4.21)

 

 


 

Huvila & Huussi 12. tuotantokauden jaksot löytyvät Ruudusta.

Ruduksen Kotipolulta löydät pihaan ja puutarhaan ideoita, ohjeita, kivituotteiden käyttövinkkejä ja paljon muuta hyödyllistä tietoa. Käy katsomassa osoitteessa rudus.fi/kotipolku!

Iia Suikki

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Rudus Oy