Ruduksen tuotteita näkyy Kotoisa-sarjan neljännellä kaudella

Inspiroidu ihanista pihoista!

 

Ruduksen kivituotteita näkyy Kotoisa-ohjelman tuoreella 4. kaudella. Jaksoista saat inspiraatiota, kuinka moneen erilaiseen kohteeseen kivituotteet taipuvat ja millaisia kokonaisuuksia niiden ympärille pystyy luomaan. Kotoisan neljännen kauden jaksot esitetään kevään mittaan keskiviikkoisin MTV:n televisiokanavalla ja nettipalvelussa. 

 Olemme keränneet tälle sivulle jaksoissa näkyviä Ruduksen tuotteita. Linkeistä pääset verkkokauppaamme, josta löytyy muun muassa lisätietoja, asennusohjeita sekä tuotteiden hinnat. Päivitämme tätä sivua Kotoisa-sarjan kauden aikana. Tervetuloa seuraamaan upeiden pihojen rakentumista meidän kanssa!

 

Kotoisa - 4. kauden jaksot löytyvät MTV:n verkkosivuilta.

 


Jakso 1. Sorakasasta tehoneliöiksi – esitetty 3.2.2021

Kotoisan ensimmäisessä jaksossa uudistettiin Sara ja Mikko Parikan uudiskohdepiha vastamaan heidän tarpeitaan ja unelmiaan. Pihasta toivottiin helppohoitoista ja selkeää. Tärkeää oli ottaa lapset huomioon ja toiveena olikin tuoda pihalle lasten toivomia elementtejä. Pihan suunnitteli Pihakorennon Helga Andersson ja toteutti Rainset Oy. Laatoitus toteutettiin mustalla Roomalaisella kivellä ja alueet rajattiin reunakivellä. Lisäksi betonilaatoista rakennettiin polku ja pihaa rajaava muuri rakennettin Aitakivellä, johon saatiin tuotua myös paljon kaivattua valaistusta Aitakivi valoilla. Alla vielä kaikki Ruduksen tuotteet, joita tässä pihassa käytetiin. 

Voit katsoa jakson täältä: Sorakasasta tehoneliöksi

 

Kotoisa_Rainset Roomalaiset kivet sopivat hyvin liikennöidylle pihalle. Kuva Rainset.

Jakso 8. Rentoutumista ja sporttailua– esitetään 24.3.2021

 

Iia Suikki

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Rudus Oy