Ruduksen tuotteita näkyy Kotoisa-sarjan neljännellä kaudella

Inspiroidu ihanista pihoista!

 

Ruduksen kivituotteita näkyy Kotoisa-ohjelman tuoreella 4. kaudella. Jaksoista saat inspiraatiota, kuinka moneen erilaiseen kohteeseen kivituotteet taipuvat ja millaisia kokonaisuuksia niiden ympärille pystyy luomaan. Kotoisan neljännen kauden jaksot esitetään kevään mittaan keskiviikkoisin MTV:n televisiokanavalla ja nettipalvelussa. 

 Olemme keränneet tälle sivulle jaksoissa näkyviä Ruduksen tuotteita. Linkeistä pääset verkkokauppaamme, josta löytyy muun muassa lisätietoja, asennusohjeita sekä tuotteiden hinnat. Päivitämme tätä sivua Kotoisa-sarjan kauden aikana. Tervetuloa seuraamaan upeiden pihojen rakentumista meidän kanssa!

 

Kotoisa - 4. kauden jaksot löytyvät MTV:n verkkosivuilta.

 


Jakso 1. Sorakasasta tehoneliöiksi – esitetty 3.2.2021

Kotoisan ensimmäisessä jaksossa uudistettiin Sara ja Mikko Parikan uudiskohdepiha vastamaan heidän tarpeitaan ja unelmiaan. Pihasta toivottiin helppohoitoista ja selkeää. Tärkeää oli ottaa lapset huomioon ja toiveena olikin tuoda pihalle lasten toivomia elementtejä. Pihan suunnitteli Pihakorennon Helga Andersson ja toteutti Rainset Oy. Laatoitus toteutettiin mustalla Roomalaisella kivellä ja alueet rajattiin reunakivellä. Lisäksi betonilaatoista rakennettiin polku ja pihaa rajaava muuri rakennettin Aitakivellä, johon saatiin tuotua myös paljon kaivattua valaistusta Aitakivi valoilla. Alla vielä kaikki Ruduksen tuotteet, joita tässä pihassa käytetiin. 

Voit katsoa jakson täältä: Sorakasasta tehoneliöksi

 

Roomalaiset kivet sopivat hyvin liikennöidylle pihalle. Kuva Rainset Roomalaiset kivet sopivat hyvin liikennöidylle pihalle. Kuva Rainset.

Jakso 8. Rentoutumista ja sporttailua– esitetty 24.3.2021

 

Kotoisan kahdeksannessa jaksossa uudistettiin urheilullisen pariskunnan piha. Pihan suurin ongelma oli toimitojen puute sekä paahtava aurinko kesäisin. Pihan suunnitteli Pihakorennon Helga Andersson ja toteutti Rainset Oy. Pihassa on käytetty monipuolisesti erilaisia betonikivituotteita mm. Piano-kiveä, 400 laattaa trampoliinin alla sekä Aitakiveä, josta rakennettiin upea muuri. Lisäksi betonilaatoista rakennettiin askellaattapolku. Alla vielä kaikki Ruduksen tuotteet, joita tässä pihassa käytetiin. 

Voit katsoa jakson täältä: Rentoutumista ja sporttailua

Kotoisa jakson 8 piha, jossa käytetty Piano-kiviä. Kuva mtv3.fi Kotoisa jakson 8 piha, jossa käytetty Piano-kiviä. Kuva mtv3.fi

Jakso 9. Heinäinen etupiha – esitetty 31.3.2021

 

Kotoisan yhdeksännessä jaksossa uudistettiin upealla paikalla sijaitsevan talon luonnonmukainen piha. Pihalta toivottiin helppohoitoisuutta sekä beach-fiilistä, joka sulautuu ympäröivään maisemaan. Pihan suunnitteli Pihakorennon Helga Andersson ja toteutti Rainset Oy. Beach-tunnelma toteutettiin mm. hiekalla, heinillä sekä upeilla lounge-alueilla. Alla vielä kaikki Ruduksen tuotteet, joita tässä pihassa käytetiin. 

Voit katsoa jakson täältä: Heinäinen etupiha

Rantamainen Lounge-henki toteutettiin Kotoisan 9. jaksossa (kuva mtv3.fi) Rantamainen Lounge-henki toteutettiin Kotoisan 9. jaksossa (kuva mtv3.fi)

 

Jaksossa 9 käytettyjä Ruduksen tuotteita

 


Jakso 10. Ympärivuotinen keidas – esitetty 7.4.2021

 

Kotoisan kauden päätösjaksossa uudistettiin omakotitalon takapiha, johon toivottiin ympärivuotisuutta sekä pitkäaikaisia ratkaisuja. Pihan suunnitteli Pihakorennon Helga Andersson ja toteutti Rainset Oy. Terassia kiertää seulanpääkivet, joiden avulla terassi korostuu upeasti ja suurilla betonilaatoilla on toteutettu polku takapihalle. Kukkapenkin reunustuksissa on käytetty matalaa graniittista nupukiveä, jolla rajaus onnistuu helposti ja näyttävästi. 

Voit katsoa jakson täältä: Ympärivuotinen keidas

 

Seulanpääkivillä toteutettu terassin rajaus. Kuva mtv3.fi. Seulanpääkivillä toteutettu terassin rajaus. Kuva mtv3.fi.

 

Kiitos kuluneesta kaudesta. Seuraavaa kautta innolla odottaen. 

 

Iia Suikki

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Rudus Oy