Joulutervehdys

Olemme saaneet kokea koronapandemian myötä hyvin poikkeuksellisen vuoden 2020 ja joutuneet sopeutumaan uudenlaisiin rutiineihin. Etätyöhön on totuttu niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista. Kuitenkin, meidän alallamme tekeminen vaatii läsnäoloa niin tehtailla kuin työmailla. Ala kokonaisuudessaan on onnistunut estämään viruksen leviämisen olosuhteet huomioon ottaen kiitettävästi. Ruduksellakin tehtaat ovat pysyneet käynnissä ja pandemiasta seuranneet uudet toimintatavat ovat tulleet osaksi arkea.

Poikkeuksellisinakaan aikoina ei ole varaa pysäyttää kehittämistä. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme herkällä korvalla ja kehittäneet uusia tuoteratkaisuja sekä palveluja työmaiden avuksi. LUX-betoni, julkisivuelementit valmiiksi asennetuilla ikkunoilla sekä suunnittelupalvelut ovat esimerkkejä näistä kehitysaskeleista.

DIGI-kehitys on alue, jossa etenemme määrätietoisesti. Kuluneena vuonna olemme kehittäneet tietojärjestelmiämme edelleen ja ensi vuonna vaihdamme viimeisetkin vanhentumassa olevat IT-ratkaisut uusiin. Tämän kaiken tavoitteena on virtaviivaistaa toimintatapojamme edelleen sekä nykyaikaistaa tekniset alustamme, jotta pääsemme kehittämään asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia digitaalisia palveluja. Tämä työ on hyvässä vauhdissa.

Ympäristömme tila huolettaa kaikkia. Olemme toteuttaneet pitkäjänteisesti LUMO-ohjelmaamme luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja tämän rinnalle on nyt nostettu ilmastonmuutosta ehkäisevät toimenpiteet. Ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät jo tänään mm. kasvi- ja eläinlajien levinneisyydessä.
Rudus toi markkinoille vähähiilisen ’Vihreä betoni’ -tuoteperheen vuonna 2011; aika ei kuitenkaan ollut silloin vielä kypsä. Olemme kehittäneet konseptiamme edelleen ja teemme Vihreälle betonille nyt uutta tulemista. Ratkaisulla voidaan päästä jopa 60 % alhaisempiin hiilidioksidipäästöihin. Tämä kiinnostaa kaikkia rakentamisen osapuolia.

Kaiken toimintamme perusta on vastuullisuus ja yhteistyökyky. Tämän sanaparin varaan on hyvä rakentaa yhteistä tekemistämme jatkossakin. Kiitos luottamuksestanne.

Toivotan kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021.


Mikael Fjäder
toimitusjohtaja

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit