Elemento portaiden mallinnustyökalut

Porraselementtien tietomallintaminen tehokasta nykyaikaa

Porrashuoneiden tehokkaaseen suunnitteluun on tarjolla suunnittelutyökaluja, joista hyötyvät niin arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, työmaa, rakennuttaja kuin loppukäyttäjäkin. Tietomallinnuksen avulla porraselementtien suunnittelu ja valmistus on myös valmistajalle taloudellisesti tehokasta, mikä on tilaajan etu.

Suunnittelussa, mitoituksessa ja asennuksessa on huomioitava muut suunnitteluun annetut ohjeet.

Rudus Elemento GDL-objektikirjasto ja porraskomponentit soveltuvat ainoastaan Elemento-porrastuotteiden avulla tapahtuvaan suunnitteluun.Rudus Oy antaa molemmat työkalut käytettäväksi ”sellaisena kuin ne ovat”.
Työkalujen sisällöissä on pyritty virheettömyyteen, mutta sitä ei voida taata; käyttäjä vastaa objektikirjastojen ja niiden sisältämien tietojen käytöstä.


Rudus Elemento porrassovellus Prodlib-tuotekirjastoon

ProdLibin Elemento-porrassovellus on helppo ja nopea tapa mitoittaa sekä mallintaa porraselementit arkkitehtisuunnitelmiin valmistajan vakioratkaisuin jo luonnossuunnitteluvaiheessa. Käyttöliittymä on sama sekä AutoCAD- että REVIT-ohjelmissa, joten 2D-suunnitteluvaihe on huomioitu sovelluksessa.

Lataa ProdLib ja Ruduksen kirjasto


Rudus Elemento GDL-objektikirjasto

Sisältää Rudus Oy:n valmistamat asuinrakentamisen vakioportaat. Työkalu toimii ArchiCAD 17 ja sitä uudemmissa ohjelmaversioissa sekä Windows- ja Macintosh-laiteympäristöissä.

Versio: 2.05 (update 1.10.2015)


Rudus Elemento porraskomponentit Tekla Structures

Sisältää Rudus Oy:n valmistamat asuinrakentamisen vakioportaat ja liitostyökalut. Työkalu toimivuus testattu versiossa TS 2016i.

Lataus Tekla Warehousen kautta.