Rudus Formento pihakivet ja maisematuotteet mukana Asuntomessuilla Naantalissa


Tervetuloa tutustumaan messukohteisiin kanssamme! Vuonna 2022 asuntomessut järjestetään upeassa ja jylhässä Naantalissa, Luonnonmaan saaressa. Alueesta huokuu luonnon kunnioitus ja talot sekä pihat on rakennettu sopimaan ympäröivään luontoon. Naantalissa meri on läsnä ja niin on myös asuntomessualueella.  

Asuntomessut Naantali 2022 Naantalin Asuntomessujen pihat

 

Luonnollisuutta, materiaalien yhdistämistä ja aina niin valloittava merimaisema!

Vuonna 2022 pihoilla on nähtävillä luonnonmukaisuutta, sisätilojen sulautuvuutta pihalle sekä eri materiaalien yhdistämistä – upeaa luontoa unohtamatta. Luonto alkaa heti tontilta, sillä tonttien välisiä aitoja ei alueella nähdä. Kaikki rakentaminen on tapahtunut luonnon ehdoilla - myös pihojen. Tämä on mahdollistanut erittäin luonnonmukaisten pihojen rakentamisen, joiden helppohoitoisuus on vailla vertaa.  

Tänä vuonna tuoteitamme löydät monesta asuntomessujen kohteesta eli ideoita piharakentamiseen löydät helposti Naantalista! 


Kohde 3 - Honka Haiku

Pihasuunnittelu Hashimoto/Asako Hashimoto 
Piharakentaja Viherlassila Oy/Mika Lassila 

 

Honka Haiku yhdistää upeasti skandinaavista ja japanilaista minimalismia ja tämä näkyy myös Honka Haikun pihalla. Yksityisyyttä luova upea atriumpiha rajautuu jylhään kallioon. Etupihalla on käytetty Piano-kiviä sävyssä hiili. Piano-kivistä on rakennettu kaksi kulkuväylää, joihin on yhdistetty puuta, kasveja sekä luonnonkiveä.  

Honka Haikun tuotetiedot:

Asuntomessut naantali, Honka Haiku

Kohde 5 - Knaapi

Pihasuunnittelu Viherkuutio/Minna Harju 
Piharakentaja Jovir Group Oy/Johan Virtanen 

 

Knaapin etupiha on todellinen käyntikortti taloon. Isoista harmaista betonilaatoista (698x348x80 ja 698x698x80), mustaharmaasta Rustikosta sekä Rotwalli-reunakivestä on saatu luotua upea kokonaisuus. Taloa kiertää kauniiseen metsämaisemaan sopiva Louhikivi sävyssä savu.   

Asuntomessut naantali, Knaapi

Kohde 11 – Kastelli Kultaranta

Pihasuunnittelija Vihervinkki/Minna Uskali 
Piharakentaja Pihateam Viherpalvelut/Mika Aaltonen 

 

Kun etupiha sulautuu ympäröivään luontoon saumattomasti ja jopa huomaamattomasti, voidaan varmasti puhua onnistuneista materiaalivalinnoista sekä toteutuksesta. Louhikivi sävyssä savu on luonteva valinta, joka kunnioittaa ympäröivää luontoa. 

Kastelli Kultarannan tuotetiedot:

Asuntomessut naantali, Kastelli Kultaranta

Kohteet 17 ja 18 – Villa Lilla

Pihasuunnittelija Bellarc/Nina Helin 

 

Villa Lilla on osuva nimi näille taloille – pienet, mutta pippuriset. Villa Lillat ovat loma-asuntoja, joiden kompaktit neliöt sisällä ja ulkona mahdollistavat ajankäytön lomailuun. Pihat on rakennettu yhtenäisiksi ja pihakivivalinnat täydentävät toisiaan.

Villa Villat Naantalin asuntomessuilla

18 b - Villa Lillan saunarivitalo

Suomen ensimmäinen saunarivitalo. Neljästä saunasta koostuva saunarivitalo palvelee alueen asukkaita, matkailijoita sekä veneilijöitä. Aivan rannassa sijaitsevista saunoista pääsee uimaan ja jos vesi tuntuu liian kylmältä, tähän on myös saunoilla varauduttu. Tästä kohteesta löydät meidän uutuustuotteen vuodelle 2022 - Kartanonupun antiikkiprofiloidulla pinnalla. 

Villa Lillan saunarivitalon tuotetiedot:

Villa Lillan saunat

Kohde 19 – Torppa Rauhala

Piharakentaja Flör Kukka ja Puutarha Oy/Jukka Kantola 

 

Piha on suunniteltu siten, että upea maisema pääsee loistoonsa oleskelualueilla. Tästä talosta löytyy upea pieni yksityiskohta: autokatos upeailla maisemilla. Etupihalla on käytetty mustia Torino-kiviä, josta on kulku myös alapihalle mustia porraskivi askeleita pitkin. Alapihalla mustat Torino-kivet yhdistyvät kauniisti hiilen sävyiseen Luotokiveen.

Asuntomessut naantali, Torppa Rauhala

Kohde 23 – Rauhalanrinne

Piharakentaja Iloiset puutarhurit 

 

Rauhalanrinne on lapsiperheen koti, jossa on upea takapiha. Tällä takapihalta löytyy tilaa, jossa temmeltää. Luotokivistä sekä Lainerista toteutetut portaat ovat oikea katseenvangitsija, joita pitkin kelpaa kulkea. Etupihan Torino-kiveys sekä Rustikosta toteutetut istutusaltaat ovat upea kokonaisuus. 

Naantalin asuntomessut, Rauhalanrinne

Kohde 25 – Chalet Pihla

Pihasuunnittelija Entti Group Oy/Anni Hämäläinen 

 

Etupihan Luotokivi sävyssä hehku sopii loistavasti Naantalin jylhään maisemaan. 

Chalet Pihlan tuotetiedot:

Chalet pihla_Asuntomessut_Luotokivi hehku

Kohde 29 – Koti Neulanen

Piharakentaja Puutarhapalvelu Ahtela

 

Koti Neulasen etupihan kiveyksen ladontakuvio toistuu myös talon sisätiloissa. Trendikäs kalanruotoladonta on toteutettu Kartanolankulla, joka sopii CLT-talon tyyliin upeasti.

Kartanolankku Naantalin asuntomessuilla

Kohteet 34, 35 – 1Koti IsoKoskelo

Pihasuunnittelija Viva Garden/Victoria Hagman 
Piharakentaja Viher Inka Oy/Antti Nyman/PEAB 

 

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti IsoKoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Pihoihin on toteutettu Paasikolla istutusaltaat rajaamaan sisäänkäyntejä sekä valloittavat laattapolut, jotka kiertävät kauniisti kohdetta. 

1Koti IsoKoskelon tuotetiedot:

Asuntomessut naantali, IsoKoskelo

Seuraa meitä myös somessa


Kurkkaa myös Lohjan ja Tuusulan Asuntomessujen kohteet

Tosca-laatat harmaa