ukk banneri

Perustaminen ja runkotyöt

Kuinka paljon kannattaa tilata ylimääräistä betonia? Mikä on betonin minimitilaus? Mikä on Betonikaupan toimitusaika? Katso asiantuntijamme vastaukset liittyen betoniin.

Tilaukset, nouto ja toimitukset

Voit itse laskea eri betonien määriä betonilaskurillamme syöttämällä laskuriin kohteen pinta-alan ja paksuuden. Lisäksi voit tutustua alla oleviin artikkeleihin ja lukea mitä kannattaa ottaa huomioon betonian tilaamisessa.

Katso myös:

Betonilaskuri Betonin tilaaminen ja pumppauspalvelut Betonin kuljetus ja kalustoesittely

Tarkista betonin määrä rakennuskohteesi rakennesuunnitelmasta. Suosittelemme tilaamaan 1 m³:n ylimääräistä betonia. Siinä on huomioitu mahdollinen muotin epätarkkuus ja pumpun perään jäävä massa (noin 500 litraa).

Ylimääräisen betonin poiskuljetus kuuluu hintaan verkkokaupasta (toimii Uudenmaan alueella) ostettaessa. Muutoin betonin pois kuljettamisesta laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Mikäli rakennesuunnitelmaa ei ole, voit laskea betonin määrän betonin määrälaskurilla. 

Katso myös:

Betonikauppa Betonikaupan asiakaspalvelu Betonilaskuri

Betonikaupassa (toimii Uudenmaan alueella) minimimäärä, minkä voit tilata betonia, on 5 m³. Rudus huolehtii verkkokauppa-asiakkaiden ylimääräisen betonin pois kuljettamisen (sisältyy hintaan) asianmukaiseen sijoituspaikkaan.

Mikäli  rakennuskohteesi ei sijaitse betonikaupan toiminta-alueella tai tarvitset betonia vähemmän, ota yhteys Ruduksen asiakaspalveluun tai pyydä tarjous.

Katso myös:

Betonikauppa Betonikaupan asiakaspalvelu

Mikäli rakennuskohteesi sijaitsee betonikaupan (betonikauppa.fi) toimitusalueella (pääkaupunkiseutu), saat hinnan kaupassa. Muussa tapauksessa voit pyytää tarjouksen tarjouspyyntölomakkeella (linkki ohessa) tai soita palvelukeskukseen, puh. 020 447 7200 (ma-pe 7.00-16.00).

Peräkärryllä noutaminen ei ole mahdollista. Betoni putoaa tehtaan myllyn suppilosta, joka on yli kolmen metrin korkeudessa, ja sieltä pudotessaan leviäisi ympäriinsä. Betoni on suoraan muottiin pumpattavaa tai kipattavaa valmista betonimassaa. Sitä on luvallista noutaa tehtaalta ja kuljettaa kohteeseen ainoastaan alan ammattikuljettajien toimesta tähän tarkoitukseen soveltuvalla kalustolla.

Betonia ei voi tilata säkissä. Suurissa valuissa taloudellinen vaihtoehto on betonipumppu. Pienissä valuissa kannattaa kuljetus- ja siirtokalusto yhdistää käyttämällä valukohteesta riippuen siirtokuljettimella, rännillä tai pumpulla varustettua PuMi-autoa.

Katso myös:

Betonin kuljetus ja kalustoesittely

Maksaminen ja tiliasiakkuus

Betonikaupassa (toimii Uudenmaan alueella) voi maksaa pankki- ja luottokorteilla sekä osamaksulla. Lisäksi yrityksille on vaihtoehtona Lasku yritykselle. 

Muutoin betonitilaukset on mahdollista maksaa vain laskulla. Tätä varten asiakkaalle avataan tili (luottotietojen tarkistus) ja hän saa asiakasnumeron. 

Katso myös:

Betonikaupan asiakaspalvelu

Kysymyksia Betonikaupasta | Verkkokauppa

Betonia verkkokaupasta voi ostaa tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla. Voit ostaa silloin antura- ja sokkelibetonia, lattiabetonia sekä harkkobetonia. Voit kysyä meiltä tarjousta rakennuskohteesi muista betoneista tai ottaa yhteyttä myyntiin.

Katso myös:

Betonikaupan asiakaspalvelu

Hinnat vaihtelevat toimitusajan mukaisesti, joten ruuhka-aikojen ulkopuolella esimerkiksi  toimitukset perjantai-iltapäivisin tai lauantaina tulee edullisemmaksi tilata verkkokaupasta. Betoni toimitetaan rakennuskohteeseesi 2-3 päivässä ja  toimitukset onnistuvat myös lauantaisin.  Voit vertailla hintoja suoraan betonikaupassa. Huom! betonin verkkokauppa toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla.

Katso myös:

Betonikaupan asiakaspalvelu Betonikauppa

Betonikaupassa voit valita aikatauluusi sopivan toimitusajan aikaisintaan 3 toimituspäivän päähän (ma-la). Voit valita toimituksen tunnin tarkkuudella. Betonia toimitetaan ma-pe klo 7-20 sekä la klo 9-16.

Mikäli et voi asioida Betonikaupassa tai tarvitset betonia nopeammin, ota yhteys asiakaspalveluun tai pyydä tarjous.

Katso myös:

Betonikauppa Betonikaupan asiakaspalvelu

Jaa somessa

Etkö löytänyt vastausta? Kysy meiltä!

Mietityttääkö jokin tuotteisiimme tai yritykseen liittyvä, tai haluaisitko tietää lisää työvaiheista? Lähetä meille kysymys niin me vastaamme.