Tee fiksu, vihreä valinta: Betoroc-kierrätyskiviaines

Tarvitsetko kiviaineksia? Nyt on tarjolla ympäristöystävällinen kierrätystuote, joka korvaa luonnonkiviainekset ja on laadultaan täysin vastaava: Betoroc.

Betoroc® on Ruduksen kehittämä CE-merkitty tuote, joka valmistetaan betonimurskeesta. Se on 100-prosenttisesti kierrätystuote, joka on valmistettu käytöstä poistetusta purku- ja ylijäämäbetonista. Betoni on kivipohjainen rakennusmateriaali, johon ajan hammas ei pure eli se on erinomainen ja kestävä kierrätettynäkin. 

Ikoni kiertotalous sininen 180x180

Ympäristö ja ilmasto kiittävät

Betorocin käytöllä voidaan rakentaa luontoa säästäen, sillä se korvaa neitseellisiä luonnonkiviaineksia. Lisäksi Betoroc ehkäisee osaltaan ilmastonmuutosta, sillä murske on tutkitusti hiilinegatiivinen tuote. Valitsemalla Betorocin teet siis järkevän päätöksen myös ympäristön ja ilmaston kannalta.

Helppo ja monipuolinen

Betorocia voit käyttää piha- ja maanrakennuksessa siellä, missä kiviaineksia tarvitset. Hyviä käyttökohteita ovat mm. rakennusten perustukset, tien rakentaminen, parkkipaikat ja tontin muotoilu. Työmaan kannalta Betoroc ei vaadi mitään sen enempää kuin perinteiset luonnonkiviaineksetkaan.

Betoroc kierrätyskiviaines Kotipolku

Saatavana Uudenmaan alueella

Rakennusalan ammattilaiset ovat jo ottaneet sekä kustannuksia että ympäristöä säästävän Betorocin omakseen. Nyt sitä on saatavilla myös kuluttajille.

Toistaiseksi Betorocia toimitetaan Uudenmaan alueilla.

  • Voit tilata Betorocia rakennuskohteeseesi puhelimitse Kiviaines palvelukeskuksesta puh. 020 447 7400
  • Betorocit (raekoot 0/45 ja 0/90) saatavilla myös verkkokaupasta Uudenmaan alueella: www.sorakauppa.fi
    •  Huom. Mikäli rakennuskohteesi sijaitsee Betorocin toimitusalueen ulkopuolella, verkkokauppatilaus sisältää vastaavan tuotteen luonnonkiviaineksena
  • Betoroc-kierrätyskiviainekset toimitetaan rakennuskohteeseen irtotavarana

Vaikka Betorocia markkinoidaan nyt uutuutena, on hyvä tietää, että Ruduksella on jo yli 20 vuoden kokemus Betorocin valmistuksesta ja käytöstä. Näin tuotteen laatu ja tekninen toimivuus on jo vahvasti todennettu.

 Näin käytät Betorocia:

  • Älä sijoita pohjaveden pinnan alapuolelle
  • Etäisyyden pohjaveden pintaan tulee olla vähintään kaksi metriä, jos mursketta käytetään vedenhankintakäyttöön soveltuvalla pohjavesialueella
  • Huomioi, että murskeen läpi kulkevan veden pH-arvo on noin 11, kun käytät mursketta korroosiolle alttiiden rakenteiden tai pintavesien välittömässä läheisyydessä
  • Betorocin soveltuvuus käyttökohteeseen onkin arvioitava aina tapauskohtaisesti

Jaa somessa