Blogi

Kirjoittajan: "Rudus Kotipolku" julkaisut

Opus-muurijärjestelmä

Opus-muurijärjestelmä on innovatiivinen kokonaisratkaisu, joka sisältää kolme rakenne-elementtiä ja kansilaatat. Rakennat muurin runkokivien ja verhouskivien avulla lisäämällä tarvittaviin kohtiin muurikiinnikkeet ja viimeistelet muurin kansikivillä. Verhouskivissä on valesaumoilla kuvioitu ja pintastruktuuriltaan hienostuneesti profiloitu pinta, valittavissa kaksi eri väriä. Runkokivistä on helppo rakentaa rivi riviltä muuri, istutusallas, pilari, portaat - mitä vain keksit.

Syvälahtien talo on valmis Asuntomessuille: ”Urbaanista kivipihasta tuli erityisen onnistunut”

Roope, Arum ja Gabriel Syvälahden talosta tuli juuri sellainen kuin he alun perin visioivat ja vielä vähän enemmän. Omatalo Kulmaksi nimettyä taloa pihoineen pääsee ihastelemaan Tuusulan Rykmentinpuiston Asuntomessuille 3.–30.8.2020. Messujen jälkeen syyskuussa perhe voi vihdoin muuttaa omaan taloon.

Vielä pitäisi malttaa odottaa – Syvälahden perheen uusi kotipiha on pian valmis

Syvälahden perhe odottaa jo malttamattomana uuden kodin ja pihan valmistumista, kun pihanrakennustöiden myötä talonrakennusurakka on vihdoin loppusuoralla. Hyvin tehty pihasuunnitelma, huolella tehty urakoitsijan kilpailutus ja pohjatyöt varmistivat, että uuden kotipihan rakentaminen voitiin aloittaa nopeasti.
 1 2 3