Ruduksen tuotteita näkyy Kotoisa-sarjan tuoreella kaudella

Inspiroidu ihanista pihoista!

 

Ruduksen kivituotteita näkyy Kotoisa-ohjelman tuoreella 3. kaudella. Jaksoista saat inspiraatiota, kuinka moneen erilaiseen kohteeseen kivituotteet taipuvat ja millaisia kokonaisuuksia niiden ympärille pystyy luomaan. Kotoisan kolmannen kauden jaksot esitetään kevään mittaan tiistaisin MTV:n televisiokanavalla ja nettipalvelussa. Koko kausi on jo nähtävillä C-Moressa.

 

Olemme keränneet tälle sivulle jaksoissa näkyviä Ruduksen tuotteita. Linkeistä pääset verkkokauppaamme, josta löytyy muun muassa lisätietoja, asennusohjeita sekä tuotteiden hinnat. Päivitämme tätä sivua Kotoisa-sarjan kauden aikana.

 

Kotoisa - 3. kauden jaksot löytyvät MTV:n verkkosivuilta.

 


Jakso 1. Lapsiperheen kesäkeidas – esitetty 28.1.2020

Kausi alkoi Ernest ja Nelli Lawsonin uudiskohteen pihan kunnostamisella. Ohjelman piharakentajat loihtivat perheelle unelmien pihan, jonka sydämenä toimii kaunis terassialue. Tilavan kivipation materiaaliksi valikoitui luonnonkivimäinen ja monikäyttöinen Louhikivi. Terassia reunustamaan ja suojaamaan rakennettiin perheen tyttärelle leikkipaikka sekä istutuksia, joita reunustettiin Ruduksen reunakivillä.

Voit katsoa jakson täältä: Lapsiperheen kesäkeidas

 

Louhikivi Louhikivi kivituhkasaumalla. Luonnonkivimäisten Louhikiven elävä pinta on aivan uudentyylinen Suomessa.

 

Jakso 9. Duudsonin metsäpiha – tiistai 24.3.2020 klo 20.00

Duudsonin Jarpin hieman keskeneräiseksi jäänyt piha kokee upean muutoksen. Upea tulipaikka ja oleskelualueen jatkaminen terassin ulkopuolelle toteutettiin kauniilla ja liuskekivimäisellä mustaharmaalla Luotokivellä. Terassille kulkua helpotettiin Porraskivi Askeleella. Kokonaisuus istuu upeasti talon arkkitehtuuriin ja antaa mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta ja pihasta yhdessä perheen sekä ystävien kanssa. 

Voit katsoa jakson täältä: Duudsonin metsäpiha

 

Luotokivi liuskassa. Luotokivi liuskassa. Luotokiven muotokieli kumpuaa jylhästä suomalaisesta maisemasta.Kolme eri sävyä: hiili, hehku ja mustaharmaa.
Luotokivi on helppo asentaa. Luotokivi on helppo ja nopea asentaa. Kivilavassa on 108 kpl peruskiviä ja 27 kpl päätykiviä. Luotokivi saumataan kivituhkalla.

 

Jakso 10. Sporttiperheen monitoimipiha – tulossa: tiistai 31.3.2020 klo 20.00

 

Porraskivi Askel 800x420 Porraskivi Askel. Porraskivillä rakennat pihalle tukevat ja kauniit portaat. Kivien pituudet ovat 800 mm ja 400 mm.

 

Jakso 11. Omakotitalon parvekkeella – tulossa: tiistai 7.4.2020 klo 20.00

 

Muurikko-muurikivi. Muurikko-muurikivestä on mahdollista latoa suoria ja kaarevia muotoja. Kaksipuoleisena tuotteena se soveltuu myös aitojen ja pilareiden rakentamiseen.

 
Jakso 12. Lomatunnelmaa rivitalopihalle – tulossa: tiistaina 14.4.2020 klo 20.00

Porraskivi Askel Porraskivi Askel -sarjaan on valittavissa korkeudeltaan uusi 130 mm korkea tai 150 mm korkea porraskivi.

 

Kotoisa - 3. kauden jaksot löytyvät MTV:n verkkosivuilta.

 

Ruduksen Kotipolulta löydät pihaan ja puutarhaan ideoita, ohjeita, käyttövinkkejä ja paljon muuta hyödyllistä tietoa. Käy katsomassa osoitteessa rudus.fi/kotipolku!

 

Iia Suikki

Markkinointipäällikkö
Maisematuotteet
Rudus Oy