Ruduksen tuotanto, toimitukset sekä asiakaspalvelu toimivat myös poikkeusolosuhteissa

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Terveys ja työturvallisuus ovat tärkeimmät toimintaa ohjaavat tekijät Ruduksessa. Olemme ottaneet käyttöön poikkeustilanteen etenemisen mukaan kaikki mahdolliset varotoimet turvataksemme oman henkilöstön ja kaikkien sidosryhmiemme turvallisuuden sekä varmistaaksemme tuotteiden myynnin, valmistuksen ja toimittamisen sovitusti asiakkaille.


Ruduksen asiakaspalvelun ja myynnin tavoitat normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla:


Altistumisien ja tartuntojen ehkäisemiseksi olemme rajoittaneet sidosryhmiemme tapaamisia sekä teemme organisaatiossa laajalti etätöitä.

Olemme tehneet toimipisteissämme joitakin muutoksia myynti-, lähettämö- ja lastaustoiminnoissamme, jotta pystyisimme noudattamaan viranomaisten ohjeita. Muutokset koskevat lähes ainoastaan fyysistä asiointia toimipisteillä.

Toimipisteillämme, missä asiointi on välttämätöntä, pyydämme teitä noudattamaan päivitettyjä toimintaohjeita (toimipisteopasteissa) sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja käyttämään mahdollisesti tarjolla olevia käsidesiaineita. Toivomme myös, että tilaukset tehtäisiin etukäteen puhelimitse tai sähköisesti, jotta voisimme välttää lähikontaktia ja asiointi toimipisteissä hoituisi mahdollisimman joutuisasti.

 

Näissä poikkeusolosuhteissa sitoudumme tekemään osaltamme kaikkemme koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi sekä turvaamaan toimintamme ja tuotteidemme saatavuuden asiakkaille. 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit