Digitaaliset palvelut sujuvampaan työmaiden hoitoon

Rudus tarjoaa tehokkaat digitaaliset työkalut asiakkaidensa avuksi: työmaiden reaaliaikaiseen materiaalitilausten ja -toimitusten seurantaan sekä tuote- ja asiakirjahallintaan. Ruduksen asiakkaat saavat palvelut käyttöön helposti ja pääosin maksutta.

Ajantasainen tieto valmisbetoni- ja kiviainestoimitusten tilasta auttaa työmaan toimintojen suunnittelussa, erityisesti aikataulujen muuttuessa. Palvelun kautta asiakas näkee reaaliajassa työmaille menneet ja tulevat kuormat, missä kohtaa toimitus on menossa ja milloin saapuu työmaalle.

Viime vuonna uudistettu työkalu betonin lujuudenkehityksen seurantaan tarjoaa asiakkaalle reaaliaikaista dataa, jonka avulla voidaan suunnitella turvallisesti betonirakenteiden lujuuden- ja lämmönkehitystä erilaissa valuolosuhteissa sekä hälytystoiminnon ansiosta reagoimaan työmaalla oikea-aikaisesti.

Työmaata koskevien materiaalitoimitusten asiakirjat ovat nyt saatavissa digitaalisesti asiakasportaalista ja näin haettavissa silloin kuin se itselle parhaiten sopii.


Digitaalisten palvelujen kehittämisen taustalla on vahva tahtotila auttaa asiakkaitamme, luoda heille palvelun kautta lisäarvoa ja helpotusta työmaa-arkeen. –Ruduksen projektijohtaja Mika Moisander.


1. BetoPlus Online – Turvalliseen betonin lujuudenkehityksen seurantaan

Betoplusonline 980

Tarjoamme asiakkaillemme työkalun reaaliaikaiseen betonin lujuudenkehityksen seurantaan: BetoPlus-palvelun käytöstä on jo pitkät perinteet, ja sen hyödyntäminen on hyvinkin vakiintunut käytäntö osana työmaapalveluitamme. 

Ruduksen kehittämä BetoPlus Online on hiljattain korvattu entistä kehittyneemmällä eGate-järjestelmällä, jonka myötä palvelu tulee siirtymään uudelle tasolle.


Aiemmin betonin lujuuslaskennan tekeminen ei ole ollut näin helppoa ja suoraviivaista käyttäjän kannalta  •  Loppukädessä palvelun tavoitteena on parantaa rakentamisen laatua ja tehokkuutta.


2. MOBILEjobsite – Reaaliaikainen betoni- ja kiviainestoimitusten seuranta

Mobilejobsite 980

MOBILEjobsite-sovelluksella voit seurata työmaan valmisbetoni- sekä kiviainestilauksia ja -toimituksia reaaliaikaisesti. Toimituksen tila näyttää onko auto lähtenyt, missä toimitus on menossa ja milloin toimitus saapuu työmaalle. Voit myös seurata menneiden (14 vrk) ja tulevien (30 vrk) toimitusten tietoja.


Montako autoa on matkalla? Arvokas apu hektisesti etenevän työmaan hallinnassa, kun sovellusten kautta näkee materiaalitoimitusten tilanteet ja tiedot, ilman puhelinrallia.


3. Asiakasportaali – Työmaan asiakirjat haettavissa yhdestä paikasta

Kuormakirjojen tiedot ja kuvat työmaakohteittain ovat nyt itse haettavissa asiakasportaalista:


Betoroc-betonimurskeita koskevat siirtoasiakirjat liikkuvat vastaanottajan ja toimittajan välillä sähköisesti. Hyväksyminen ja vastaanoton kuittaus hoituu helposti sähköpostilinkin avulla:

 


Aiheesta aiemmin uutisoitua: