Naapurisivut avattu Palokan kiviainestuotantoalueelle

Ruduksen Naapurisivuilla tiedotetaan kiviainestuotantoalueiden ajankohtaisista asioista lähinaapureille

Rudus on avannut uudet naapurisivut Palokan kiviaineksen ottoalueen lähiasukkaille. 

Ruduksen kivenottotoimintaa on siellä mistä saa kiveä. Ottotoiminta on aina luvanvaraista ja voidaan sallia myös alueilla lähellä asutusta. Haluamme olla hyvä naapuri, kuunnella ja kertoa louhosalueidemme toiminnasta.

Palokalle omat naapurisivut:

Naapurisivuilla tiedotetaan toimipisteiden ajankohtaisista asioista, kuten tuotannon ja muun toiminnan muutoksista millä voi olla vaikutusta naapureihin sekä mahdollisesti montuilla järjestettävistä tapahtumista, keskusteluilloista ja toiminnan esittelykierroksista.

Kartta naapurisivuille palokka

Sisältää Maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 4/2021 aineistoa.


Tietoa etukäteen räjäytyksistä – tilaa tekstiviestipalvelu

Tilaa tekstiviestipalvelu puhelimeesi mikäli haluat etukäteen ilmoituksen räjäytyksistä louhosalueella. Räjäytyksistä ei tiedoteta Naapurisivuilla."Ruduksen Naapurisivut on tarkoitettu kiviaineksen ottoalueiden lähinaapureille sekä kuntien viranomaisille helpottamaan tiedonkulkua tuotannon ja naapuruston sekä viranomaisten välillä. Tietoa toimipisteistä, tuotannon vaiheista sekä mittauksista saa helposti yhdestä paikasta.

Naapurisivut löydät sivuiltamme kohdasta Rudus yrityksenä/Naapurisivut tai suoralla osoitteella:

Lisätietoja:

Rudus Oy
Ympäristötiimin sähköpostiosoite:
ymparisto@rudus.fi 


RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit