Helppo ratkaisu latausasemien perustuksiin

Rudus EV Product -line on sähköautojen latausasemien perustuksiin suunniteltu viiden erilaisen betonielementin ja niihin sopivien adaptereiden tuoteperhe. Valikoimasta löytyy kestävä, helposti asennettava ja modulaarinen ratkaisu eri tarpeisiin ja käyttäjäryhmille. Pienin elementti soveltuu kotipihaan ja suurimmat esimerkiksi kauppakeskuksiin ja huoltoasemille.

Tuoteperheen isoimpia on Saareke-elementti, jonka avulla saadaan yhdellä betonielementillä neljän latausaseman saareke. Perustuselementti on täysin valmiiksi putkitettu kaapelointia varten.

Joustava ja laitteistosta riippumaton

Ratkaisu on äärimmäisen monikäyttöinen. Ruduksen oman tuotekehityksen tuloksena perustuselementteihin on suunniteltu adapterit, joiden avulla perustukseen voi yhdistää minkä latauslaitteiston tahansa. Ja jos laitteisto myöhemmin vaihdetaan, sama perustus toimii edelleen.

Kestävästi myös kaapelikanavaan

Ruduksen kehittämä ratkaisu mahdollistaa latausaseman yhdistämisen myös kaapelikanavaan. Kaapelikanavan kannen voi lukita ja kiristää päältä pulteilla tiukasti paikalleen. Näin kaapelikanavasta latauslaitteeseen tulevat kaapelit pysyvät ryhdissään eivätkä horjuta latausasemaa.

Monikäyttöinen kierreankkuri

Yksi Ruduksen innovaatioista on elementin päällä oleva kierreankkuri, joka on suunniteltu elementin nostamista varten sekä myöhemmin laturin kiinnittämiseksi. Asennusvaiheessa adapterilevy kiinnitetään samaiseen ankkuriin eli sillä on kaksi tehokasta käyttötarkoitusta.

Valtakunnallisesti saatavilla

Rudus valmistaa EV-perustuksia kaikilla infrarakentamisen betonituotetehtaillaan. Näin ollen ne ovat valtakunnallisesti helposti saatavilla. Toimitusaika on elementtien koosta ja määrästä riippuen kahdesta kolmeen viikkoon.

Luotettava ja kustannustehokas

Rudus toi näiden perustusten tuoteperheen markkinoille alkuvuodesta. Tilaajilta on jo saatu hyvää palautetta: perustuselementit on helppoja asentaa paikalleen, ne ovat tukevia ja mahdollistavat erilaisia ratkaisuja. Laadun takeena on Ruduksen pitkä kokemus infra- ja muiden betonituotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Tehokas tehdastuotanto ja valtakunnallisesti joustavat kuljetukset varmistavat vielä ratkaisun kustannustehokkuuden.

Kysy lisää | Myynnin yhteystiedot:

Myyntipäällikkö
Kaivot ja putket
Anttila Julius
020 447 7170

Kaivot ja putket

Katso kaikki EV-Product Line -tuotteet