Tehokasta yhteistyötä Helsingin keskustassa

Rudus referenssi laajennus- ja saneerauskohde helsingin keskustassa

Helsingissä Erottajankadun ja Bulevardin kulma on kaupungin ytimessä. Siinä sijaitsee ns. Raketalo ja Bulevardin puolella hotelli Klaus K. Vuonna 2014 Consti Korjausurakointi Oy laajensi ja saneerasi hotellia.

Työmaa kaupungin keskustassa on vaativa: tontti on ahdas, logistiikan pitää sujua, alueella liikkuvien turvallisuus on varmistettava ja aikataulu on tiukka.

Ruduksen Jätkäsaaren tehdas toimitti valmisbetonit. Pumppauksesta vastasi Ruduksen yhteistyökumppani Betonipumppaus Kalle Urho Oy. Kohteessa käytettiin nopeammin päällystettävää massaa, muovikuitubetonia, säänkestäviä massoja sekä normimassoja. Valut ja toimitukset sujuivat työnjohtajan Ville Lipiäisen mukaan hyvin.

Betonipumppaus Kalle Urho aloitti kuljetustoiminnan jo vuonna 1926. Se on toimittanut betonia vuodesta 1960 ja hoitanut betonipumppauksia vuodesta 1992. Yhteistyö Ruduksen kanssa alkoi vuonna 1993. Yrityksen valikoimaan kuuluu matala 17 metrin puomilla varustettu ja vähän tilaa vaativa saumakone, joka soveltuu hyvin esimerkiksi keskustan työmaille ja työmaille.