Uusiolassa maamme kunnianhimoisimmat kiertotalouden tekijät

Kiertotalouden keskipisteessä, Uusiolassa, toimivat maamme kunnianhimoisimmat kiertotalouden yritykset:
Rudus, Remeo ja Vantaan Energia.

Uusiola on Vantaalla sijaitseva, kehittyvä kiertotalouden keskipiste, jossa kolmikon – Ruduksen, Remeon ja Vantaan Energian – yhteisenä tavoitteena on hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä, kunnioittaa luonnonvaroja ja ylläpitää luonnon monimuotoisuutta.

Uusiola on alueena uusi ja syntynyt Vantaan Långmossenin alueella sijaitsevien yritysten yhteistyöstä. Nimi Uusiola viittaa positiivisiin ilmastovaikutuksiin, joita alueella toimivat yritykset saavat yhdessä aikaiseksi: Vantaan Energia antaa Uusiolassa kotitalouksien sekä kaupan ja teollisuuden jätteille uuden elämän sähkönä ja lämpönä; Remeo jatkojalostaa jätteistä uusiomateriaalia ja palauttaa sen kiertoon eteenpäin älyteknologian avulla; Rudus kierrättää kivipohjaiset tuotteet 100-prosenttisesti raaka-aineiksi ja rakentamisen uusiotuotteiksi.


Esittelyssä: Uusiola

Katso alla Uusiolan esittelyvideo (suomenkielinen tekstitys).
Also available the introduction video of Uusiola with english subtitles (link below the video embedding).Älyteknologia, modernit ratkaisut, investoinnit ja innovatiivisuus kuvaavat Uusiolaa. Kun Uusiola kehittyy, se tarkoittaa, että ympäristö voi paremmin.


Maailma tarvitsee suunnannäyttäjiä ja nopeita toimia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Vahvalla kiertotalousosaamisellamme ja huipputeknologialle se onnistuu. Yhdessä olemme vahvempia.”
– Vantaan Energia, Remeo ja Rudus


Tutustu Uusiolaan:


Uusiola logo vaaka muok

Uusiola sijaitsee Kehä III:n vieressä – Porvoon moottoritien risteämässä, Vantaan Långmossenin alueella (Pitkäsuontie).

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit