Ruduksen nimitysuutisia toukokuussa 2021

Ruduksen kiviaines- ja valmisbetoniliiketoiminnoissa oli nimityksiä toukokuussa 2021 seuraavasti.
Lisäksi eläkkeelle siirtyville Rudukselta toivotetaan leppoisia eläkepäiviä.

Betoni- ja kivimateriaalit

Valmisbetoni

Eelis Karinen on nimitetty 1.5.2021 alkaen myynti-insinööriksi Etelä-Suomen valmisbetoniliiketoimintaan. Eelis valmistuu tämän vuoden aikana rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi Lapin ammattikorkeakoulusta.
Eelis työskentelee aluksi valmisbetonin myynnin avustavissa tehtävissä.

Kiviaines

Tuomas Mikkola on nimitetty 1.5.2021 alkaen myynti-insinööriksi Etelä-Suomen kiviainesliiketoimintaan. Tuomaksen vastuualueena on kiviainesten myynti Varsinais-Suomen alueella ja samalla hän ottaa hoitaakseen Paraisten Kaivoksella sijaitsevan kiviainesmyyntipisteen työnjohdolliset tehtävät.


Eläkkeelle

Laatupäällikkö Pekka Oivo on jäänyt ansaitulle eläkkeelle 1.5. alkaen. Pekka toimi Ruduksella betonin laatukehityksessä sekä asiakaspalvelussa antaen arvokasta asiantuntijatukea asiakkaille betonivalinnoissa, ja opasti työmaan laadunvalvonnan järjestämisessä.
Pekan toimialueena oli Pohjois-Suomi, mutta laatuasioissa hän oli koko organisaation tukena.

Yksikön päällikkö Tapio Ojanperä siirtyy eläkkeelle 1.6. alkaen. Tapio on toiminut Kurikan betonituotetehtaan yksikön päällikkönä sekä kaikkiaan Ruduksella vuodesta 2000 alkaen. Tällä aikaa henkilöstön määrä on lähes viisinkertaistunut, ja Kurikan tehtaan tuotanto on viime vuosina kasvanut ja laajentunut ”betonielementtien tavarataloksi”.

Rudukselta kiitetään ja toivotetaan molemmille herroille mitä parhaimpia eläkepäiviä!

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit