Nimitysuutisia Ruduksessa huhti-toukokuussa 2020

Uusia nimityksiä ja muutoksia on toteutettu Ruduksessa huhti-toukokuussa 2020 seuraavasti:

 

Betoni- ja kivimateriaalit -toimiala

Kimmo Puolakka on nimitetty 11.5. alkaen liiketoimintajohtajaksi Ruduksen Kiviaines-liiketoiminnassa (Muu Suomi).

Tuomo Askola on nimitetty 11.5. alkaen liiketoimintajohtajaksi Ruduksen Valmisbetoni-liiketoiminnassa (Muu Suomi). Tuomo jatkaa toukokuun ajan oman toimensa ohella myös Ruduksen hankintatiimin vetäjänä.


Valmisbetoni

Petteri Karlsson on nimitetty 11.5. alkaen Turun alueen ja läntisen Uudenmaan valmisbetonitehtaiden tuotantopäälliköksi.


Mika Sarkasuo on nimitetty 11.5. alkaen Helsingin, Espoon, Vantaan sekä Uudenmaan, Lahden ja Kymenlaakson valmisbetonitehtaiden tuotantojohtajaksi.


Jere Toivonen on nimitetty 11.5. alkaen laatupäälliköksi vastuualueenaan työmaatoiminnot sekä Konalan laboratorio.


Taito Leppänen on nimitetty 11.5. alkaen myyntijohtajaksi. Taito vastaa Pohjois-Suomen alueen valmisbetonin myynnistä.


Ismo Tirkkonen on nimitetty 11.5. alkaen myyntijohtajaksi vastuualueenaan Keski-Suomen alueen valmisbetonin myynti.


Kiviaines

Juha Lehto on nimitetty 11.5. alkaen myyntijohtajaksi. Juhan vastuulle kuuluvat Turun alueen kiviainesmyynnin sekä tuotannon johtaminen.


Länsi-Suomi

Jari Lehtonen toimii Länsi-Suomen alueella materiaalit-liiketoiminnan teknisenä asiantuntijana hänen siirtymiseensä eläkkeelle saakka kesällä 2020.


Betonituotteet-toimiala

Vesa Kärki on nimitetty 11.5. alkaen Betonituotteet-toimialan Performance Manageriksi. Vesa toimii muun muassa betonituotteiden tuotannon ja tuotannonohjauksen kehittämistehtävissä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa.


Työturvallisuus

Työturvallisuuspäällikkö Kari Lohvan jäädessä eläkkeelle, Ruduksen työturvallisuustiimissä on toteutettu seuraavat muutokset:

Lasse Heikkinen on nimitetty työturvallisuusasiantuntijaksi. Työturvallisuustiimin tehtävien lisäksi Lasse työskentelee puoliksi Rakennusteollisuuden Työturvallisuuspakki-projektissa.

Ruduksen työturvallisuustiimissä työskentelevät myös työturvallisuuspäällikkö Juha Lehikoinen sekä työturvallisuuspäällikkö Keijo Toropainen. Juha toimii Betonituotteet-toimialan työturvallisuusasioiden vastaavana ja Keijo puolestaan Betoni- ja kivimateriaalit -toimialan, sekä lisäksi yhteyshenkilönä emoyhtiö CRH:n suuntaan.

Ruduksesta toivotetaan Karille mitä parhaimpia eläkepäiviä.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit