Nimitysuutisia Ruduksessa tammi-helmikuussa 2020

Vuoden vaihtuessa Rudus on saanut joukkoonsa uusia rautaisia alan ammattilaisia.

 

Betoni- ja kivimateriaalit -toimiala

Itä-Suomen alueyksikkö

Mikko Soininen on nimitetty 15.1.2020 tuotepäälliköksi (kiviaines) Itä-Suomen alueyksikköön. Mikko vastaa kiviaineksen myynnistä sekä tuotannon asioista Savon alueella.

Itä-Suomen yksikön terveisinä ja täsmennyksinä mainittakoon, että valmisbetonin tuotepäällikkö Vesa Heikkinen vastaa Savon alueen valmisbetonini myynnistä sekä koko Itä-Suomen valmisbetonituotannosta.

Pitkän ja ansiokkaan uran Ruduksessa tehnyt ja myyntipäällikkönä toiminut Henri Kaila on siirtynyt pois yhtiöstämme uusien haasteiden pariin. Rudus kiittää ja toivottaa Henrille menestystä uusiin tehtäviin.


Etelä-Suomen alueyksikkö, valmisbetoniliiketoiminta

Pasi Huttu on nimitetty 1.2.2020 johtajaksi, vastuualueena Etelä-Suomen valmisbetonitoiminnot.

Valmisbetoni Etelä-Suomen myynnissä on täsmennetty vastuita seuraavasti:

Myyntijohtaja Antti Virtanen vastaa Kymenlaakson, Porvoon ja Pohjois-Uudenmaan alueesta. Myyntipäällikkö Antti Kaislaojan vastuulla ovat Pohjois-Uusimaa sekä Porvoon ja Lahden/Päijät-Hämeen talousalueet.
Myyntipäällikkö Antti Mönkkönen vastaa pääkaupunkiseudun myynnistä sekä suurprojekteista. Tekninen myyjä Janette Niskala hoitaa pääkaupunkiseudun ja Pohjois-Uudenmaan myyntiä sekä kuluttajamyyntiä. Myyntipäällikkö Börje Majlander vastuulla ovat niin ikään pääkaupunkiseudun sekä Länsi-Uudenmaan myynti.

Valmisbetoni Etelä-Suomen tuotanto- ja laatu -toimintojen vastuut:

Projektipäällikkö Jere Toivonen vastaa valmisbetoni Etelä-Suomen laatutoiminnoista sekä Lahden valmisbetonitehtaan toiminnasta. Tuotanto- ja asiakaspalvelupäällikkö Mika Sarkasuo vastaa työmaapalveluista sekä Kotkan, Kouvolan ja Haminan valmisbetonitehtaiden toiminnasta.


Betonituotteet-toimiala

Rudus Ämmän Betoni Oy

Janne Anttonen on nimitetty 3.2.2020 tuotantopäälliköksi Rudus Ämmän Betoni Oy:n Suomussalmen betonituotetehtaalle. Janne vastaa yksikön tuotannosta sekä toimii yhteyshenkilönä asiakkaiden työmaiden suuntaan.

Ämmän Betoni Oy (nyk. Rudus Ämmän Betoni Oy) siirtyi Ruduksen omistukseen vuoden 2019 lopussa. Kaupan myötä talonrakentamisen ratkaisujen tuotanto ja erikoisosaaminen saivat vahvistusta, kun noin 100 arvostetun ammattilaisen joukko siirtyi Rudukselle.


Maisematuotteet

Eemeli Parviainen on nimitetty 3.2.2020 myyntineuvottelijaksi maisematuotteiden myyntitiimiin Tuusulan Ristikiven toimipisteelle.


Rudus Oy

Jaakko Ruuskanen on nimitetty 2.1.2020 alkaen Performance Directoriksi Rudus konsernin Betoni- ja kivimateriaalit sekä Betonituotteet -liiketoimintoihin. Jaakko vastaa tuotannon ja tuotannonohjauksen kehittämisestä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit