Ruduksen pihakiviuutuudet esittelyssä

Seuraavilla pihakiviuutuuksilla mennään aurinkoista kevättä kohti.

Ruduksen upeita ja toivottuja kevään pihakiviuutuuksia esiteltiin ensimmäistä kertaa 12.2. Viherpäivillä Jyväskylässä. Uutuudet löydät myös verkkosivuiltamme. Mikä on oma suosikkisi?

Suosittu Torino-kivisarja uudistuu

Torino-kivet on yksi suosituimmista kivisarjoistamme ja se koostuu kolmen kivikoon lajitelmasta. Torino-kivien profiloitu pinta on luonnollisen liuskekivimäinen ja aaltoileva. Kivien reunat ovat viisteettömät ja saumaväli kapea. Profiloidun kiven rinnalle tuomme uutuutena antiikkipinnan, jossa kiven reunat pyöristyvät ja profilointi nousee esiin elävänä vaaleampana kuviointina. Lopputulos on viehättävän rouhea, mutta silti siisti. Torino-kiviä valmistetaan neljässä eri sävyssä: harmaa, musta, punamusta ja savu.

Lajitelman kivikoot ovat 138x208 mm, 208x208 mm ja 278x208 mm; paksuus on 60 mm.

 

Rudus pihakiviuutuudet 2020 antikko ja torino toijala (1)
Rudus pihakiviuutuudet 2020 torino kivi antiikki ladonnat (2)

Betoninen kadunreunakivi Rotwalli

Rotwalli on rohkea ja roteva tulokas betonisten kadunreunakivien raskaaseen sarjaan. Kiven karkea ja elävä pinta näyttää ja tuntuu luonnonkiveltä. Rotwalli sopii reunakiveksi katuympäristöön tai taloyhtiön pihaan. Reunakiven viimeistelty profiloitu ulkomuoto kutsuu käyttämään Rotwallia myös fiinimmissä pihakohteissa, joissa tarvitaan järeyttä, mutta myös tyylikäs ulkonäkö on tärkeä. Kiven viimeistelty ulkonäkö rajaa kulkureitit ja istutusalueet tyylikkäästi.

 

Rudus pihakiviuutuudet 2020 0226 rotwalli
Rudus pihakiviuutuudet 2020 rotwalli reunakivi varjolla

Kotimainen graniittireunakivi V170 varastovärinä

Kotimainen Ruduksen vaalea graniittireunakivi on tulevalla kaudella varastoväri. Graniittinen viistereunakivi on mittatarkka ja se on valmistettu sahaamalla. Kiven näkyvät pinnat ovat ristipäähakattu.

Rudus pihakiviuutuudet 2020 v170 rudus vaalea reunakivi graniitti

Muut uutuudet - Paasikivi, saumauslaastit ja Oulun tehtaan valikoima

Muita uutuuksia valikoimissamme ovat:

Uutta Oulun tehtaan valikoimassa ovat:

 


Lisätietoja:

Rudus Oy
Iia Suikki
Markkinointipäällikkö, maisematuotteet
iia.suikki@rudus.fi
Puh. 020 447 4660

 

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit