Ruduksen pihakiviuutuudet Kevätmessuilla 4.-7.4.

Kevatpuutarha19 olemmemukana 300x300

Varma kevään merkki on täällä – koe Ruduksen pihakiviuutuudet Kevätmessujen Kevätpuutarhassa!

Helsingin Kevätmessujen Kevätpuutarha-tapahtuman sydän on ideapuutarha-alue, joka jakautuu neljään eri teemapuutarhaan: city-eko - joka pihan kotiapteekki, rakkausretriitti sekä pihat lapsi- ja koiraperheille. Ideapuutarha-alueelta on helppo poimia ideoita omassa pihassa toteutettavaksi. Rudus on mukana rakentamassa ideapuutarhoja toimittamalla sinne uusimpia pihatuotteita. Kevätmessujen yleiskoristelualueen on suunnitellut Puutarhaetsivät Oy ja sen toteuttaa Rainset Oy yhdessä Omnian opiskelijoiden, Lyhty ry:n ja Messukeskuksen kanssa.

Ruduksen oma osasto sijaitsee aivan ideapuutarhojen vieressä (osasto 6g58). Osaston vehreässä tunnelmassa voi tutustua pihakiviuutuus Riimukiveen. Suosittuun Paasikko-muuriin on ensiesittelyssä uusi kivikoko sekä uudet muurivalot. Leppoisan oleskelupaikan kiveyksenä on ihastuttava Luotokivi. Osastolla on esillä myös uusimmat muurikivimallit Antikko ja Rustikko sekä uudet isot betonilaatat. Ruduksen osasto jatkuu sulavasti Rainset Oy:n osastoon, jossa on puolestaan tarjolla viherrakentamisen osaamista.

Tule hakemaan vinkkejä pihaasi ja nappaa mukaasi uusi pihakiviesite sekä hyvät messutarjoukset!

 


Kevätmessut
4.-7.4.2019

Kevätpuutarha
Ruduksen osasto 6g58, ideapuutarhojen vieressä

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1, Helsinki

Avoinna
To-la klo 10-18
Su klo 10-17

Lisätietoja:

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit