Rustikko ja Piano – maisematuotteiden uutuudet

Rustikko on tämän kauden muurikiviuutuus. Betonista valmistettu Rustikko muistuttaa liuskekivimuuria, mutta koska kaikki Rustikon kappaleet ovat saman kokoisia (400x180x77 mm), muuri on hyvin helppo latoa. Kivien ulkonäkö vaihtelee, joten valmis muuri on ilmeikäs ja luonnollisen näköinen.


Rustikko-muuri sopii mataliin muureihin ja reunuksiin. Muurikivien väreinä ovat on lahden mustaharmaa ja kajo. Hinta on 4,50 €/kpl ja lavalla on 88 kpl. Muurikivikerrokset voidaan kiinnittää toisiinsa kiviliimalla. Tuote on mallisuojattu.

Piano-kivet rytmittävät katualueet, aukiot ja pihat. Lopputulos on elävää kuin musiikki – klassista ja kaunista. Piano-kivien ladonnassa vaihtelevat kaksi eri kivileveyttä ja kuusi eri kivikokoa. Varastoväreinä ovat harmaa ja musta sekä tilausväreinä kulo, autere ja kuru sekä uusi mustan sävy hiili.

Kivikoot leveys 111mm: 340mm, 383mm ja 469 mm ja leveys 156 mm: 254mm, 426 mm, 512 mm.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit