Rudus mukana kevään messuilla ja näyttelyissä

Ruduksen messukevään aloittaa Rakenna & Remontoi -messut Vantaan Myyrmäki-hallissa 27.-29.1. Messut ovat rakentajien ja remontoijien ehdoton vierailukohde, kun hankitaan tietoa, ideoita ja materiaaleja omiin projekteihin. Ruduksen osasto sijaitsee paikalla 38C.

Viikkoa myöhemmin Ruduksen osasto pystytetään Tampereen Asta Rakentaja -messuille. 3.-5.2. järjestettävät messut on Pirkanmaan suurin rakentamisen ja asumisen messutapahtuma. Ruduksen osasto sijaitsee paikalla A1023.

Ruduksen osastolta saat vinkkejä betonisten pihakivien käyttöön ja pihan suunnitteluun. Esillä on uutuustuotteet Onni ja Antikko -kivet sekä Torino-kivet ja Paasikko-kivistä rakennettu penkki. Messuilla esitellään Ruduksen uusi rakentajille suunnattu Kotipolku-verkkopalvelu. Kotipolulta rakentaja löytää parhaat ideat ja vinkit erilaisten betoni- ja kivituotteiden käyttöön eri rakennusvaiheissa. Kotipolkuun pääset tutustumaan osastollamme ja samalla voit osallistua arvontaan ja tilata Kotipolku-uutiskirjeen.

Rakenna & Remontoi sekä Rakentaja Asta -messuilla on vahva kattaus alan kärkiyrityksistä pienempiin mielenkiintoisiin toimijoihin. Kaikkiaan näytteilleasettajina on noin 200 yritystä. Messuilta löydät apua hankkeeseesi, oli kyseessä sitten rakentaminen, remontoiminen tai sisustaminen. Asiantuntevat näytteilleasettajat osaavat auttaa suunnittelussa, materiaalivalinnoissa ja työvaiheissa. Messut on oiva paikka kerätä kaikki tarpeellinen tieto pieniin ja isoihin projekteihin. Lisätietoja messuista löydät osoitteesta www.rrmessut.fi ja www.asta.fi

Viherpäivät

Viheralan valtakunnallinen ykköstapahtuma Viherpäivät ja Vihertekniikka-näyttely järjestetään Jyväskylässä 8.-9.2. Rudus osallistuu näyttelyyn omalla ständillä ja kierrätysliiketoiminnan johtaja Jani Pieksemä on puhumassa aiheesta: Säästääkö uusiomateriaalien käyttö ympäristön lisäksi myös kukkaroa? Ruduksen eri tuoteryhmien asiantuntijat ovat mukana messuilla. Tervetuloa tapaamaan heitä Ruduksen ständille.

RudusPro

020 447 711 / vaihde
Rakennusmateriaalit