Rudus mukana OKRA-maatalousnäyttelyssä

Oripään lentokentälle rakennettava OKRA-maatalousnäyttely esittelee laajan valikoiman Ruduksen tuotteita maatalousrakentamiseen ja oman pihan suunnitteluun. Ruduksen lippu liehuu korkealla 6.-9.7.2016 järjestettävillä maa- ja metsätalousalan ammattilaisille, mutta myös koko perheelle tarkoitetuilla messuilla.

Osastollamme saa kattavasti tietoa tuotteistamme maatalousrakentamiseen betonista kiviaineksiin, pihakiveyksiin ja haja-asustusalueiden jätevesihuoltojärjestelmiin. Esillä ovat mm. kuitubetoni, kapillaarikatkosepeli, pienpuhdistamot, ritiläpalkit navetoihin sekä maakellari.

Osastolla on mahdollista nähdä runsas valikoima betonisia pihakiviä asennettuina oikeisiin käyttötarkoituksiinsa. Rudus-osasto on rajattu Muurikko- ja Paasikko-muurikivillä ja pääväylä päällystetty Torino-ja Louhi-kivillä. Pation pehmustetulla kivisohvalla on messukävijän mukava lepuuttaa jalkojaan. Lisäksi osastolla on esillä Ruduksen maakellari sekä maatalousrakentamisen tuotteita kuten betonisia ritiläpalkkeja. Tuotteisiin voi tutustua myös osoitteessa www.rudus.fi/tuotteet

Yhteen Suomen suurimmista maatalousnäyttelyistä odotetaan lähes 100 000 messukävijää tutustumaan maatalousalaan satojen näytteilleasettajien osastoilla. Lisätietoja: www.okramaatalous.fi