Rudukselle ennätyssuuri tilaus valmisbetonia Kalasatamaan

SRV ja Rudus ovat sopineet valmisbetonin toimituksista Kalasataman keskuksen eli REDIn ensimmäisen vaiheen rakentamiseen. Rudus toimittaa vuosina 2015–2018 yhteensä 130 000 kuutiota valmisbetonia REDIn työmaille. Kauppa on volyymiltään Rudus valmisbetoni Etelä-Suomelle uusi ennätys, edellinen ennätys oli Kampin kauppakeskukseen toimitetut 81 000 kuutiota betonia.

– REDIn ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan kauppakeskus, pysäköintitilat sekä julkisia tiloja. Ensimmäinen vaihe on noin puolet Redin kokonaisuudesta, projektijohtaja Markku Muhonen SRV:ltä kertoo.

REDIn tornitaloalueelle rakennetaan Suomen korkein asuinrakennus sekä Helsingin kantakaupungin suurin kauppakeskus. Kaikkiaan REDIin tulee kuusi asuintornia, yksi toimisto- ja yksi hotellitorni. Korkeimmat tornit ovat 132-metrisiä.
Kauppakeskus avataan kokonaisuudessaan 2018, ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan alueelle arviolta 2018 ja koko REDI valmistuu 2022 mennessä.