Valmisbetoni Pietarissa: OOO LujaBetomixin vahvuutena laatu

OOO LujaBetomix on Ruduksen ja Lujabetonin yhteisyritys, jonka yhtiöt omistavat tasaosuuksin.

Pietarin alueen noin kuuden miljoonan kuutiometrin valmisbetonimarkkinat ovat yli kaksinkertaiset Suomen markkinoihin verrattuna. Pietarissa toimii yli 70 alan yritystä. OOO LujaBetomix sijoittuu markkinoiden viiden suurimman betonintoimittajan joukkoon. Yhteisyrityksen vuotuinen valmisbetonituotanto on jopa 500 000 kuutiota ja liikevaihto noin 45–50 miljoonaa euroa.

Ruduksen ja Lujabetonin yhteinen osaaminen tarjoaa Pietarin markkinoiden laadukkainta valmisbetonia. Rudus on toiminut Pietarin valmisbetonimarkkinoilla vuodesta 1993 ja Lujabetoni vuodesta 2007. OOO LujaBetomixillä on käytössään kuuden kiinteän tehtaan verkosto, joka sijoittuu hyvin kaupungin rakentamisalueille. Lisäksi yhtiöllä on yksi suuriin projekteihin sopiva betonia valmistava siirrettävä betoniasema.

Asiakkaina ovat suuret venäläiset ja länsimaiset rakennusliikkeet, jotka arvostavat korkealaatuista betonia, täsmällisiä toimituksia ja hyvää palvelua.